Spanien, Malaga
...FYLDA EMPANADAS I STORLEK 12 CMS (65/75 GRS) OCH 14 CMS (95/100 GRS) OCH KOMMER I TOLV SMAKER: -CARNES -KRYDDAD KÖTT -SÖTT KÖTT MED RUSSIN -KYCKLING -KRYDDAD KYCKLING - TONFISK -SKINKA OCH OST -LÖK OCH OST -CAPRESE (NATURLIG TOMAT, MOZZARELLA OCH BASILIKA) -ROQUEFORT -SPENAT OCH BECHAMEL -MAJS VÅRA EMPANADAS SKICKAS FRYST OCH ÄR LÄMPLIGA FÖR BÅDE FRITÖRERING OCH GRILLNING, UTAN ATT BEHÖVA TINA DEM. DE PRESENTERAS I LÅDOR X 24 ELLER 48 ENHETER (I BLISTER MED AVDELARE) FÖR DE 14 CMS OCH I LÅDOR X 30 ENHETER (12 CMS) FRI FRAKT TILL HELA EUROPA...
Portfölj (29)
Spanien, La Llagosta-Barcelona
...{"PRODUCTO":{"text":"• Lasagne med sina respektive lager av pasta, bolognese, béchamel och ost ovanpå.\n• Två produktstorlekar."},"Producción aproximada":{"text":": 250-1450 lasagner per timme, beroende på storlek."},"CARACTERÍSTICAS DE LAS MÁQUINAS":{"text":"• Tre olika zoner kopplade med transportband:\n\to Skärzon för pastaplattan, placerad av operatörerna i formar.\n\to Dosering med fem...
Portfölj (83)
Spanien, A Coruña
...Våra empanadas är helt handgjorda och gjorda med 100 % naturliga ingredienser. Vi gör dem med två olika degar: traditionell deg och smördeg.
Portfölj (5)
Spanien, La Lastrilla
... fermenter. Detta gör att de har stora näringsegenskaper som, tillsammans med den 100 % hantverksmässiga tillverknings- och mognadsprocessen, gör att våra ostar är ett gourmetalternativ och mycket hälsosamt alternativ till traditionell ost utan att förlora något av sin smak, textur eller hantverk. När det gäller allergener innehåller våra ostar varken gluten, soja eller mejeriprodukter... Dessutom...
Spanien, Madridejos
... enkelt traditionen av manchego-ost materialiserad i nutiden, och vårt medlemskap i Rådet för Manchego-ost visar ytterligare vårt engagemang för kvaliteten på våra ostar. I vår ständiga strävan att förbättra och erbjuda den bästa kvaliteten har vi certifierat oss enligt BRC- och IFS-standarderna, två av de mest krävande livsmedelsstandarderna idag.
Spanien, Villamayor De Santiago
Familjeföretag med en lång tradition inom fåravel och över 40 års erfarenhet som osttillverkare. Verkar idag genom sina två divisioner i sina två anläggningar i Villamayor de Santiago, Cuenca: OST och GASTRONOMI. I den gamla ostfabriken SANABRIA QUESOS tillverkas Manchego-ost DOP och specialiteter av får-, get- och blandmjölk, precis som man alltid har gjort. 5 km bort, i en fabrik på 7000 m2...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play