Vi producerar över 100 smaker av glass, inklusive Gourmet (salta) smaker.
"Vi har valt att 'laga' glassen uteslutande med naturliga ingredienser, och...
Våra italienska glassmaskiner
Hur väljer man sin italienska glassmaskin?
Välj din glassmaskin utifrån dina behov, observera att en bänkmaskin väger ...
Behöver du utrustning för glass, är den professionella glassmaskinen Gris det perfekta verktyget för ditt laboratorium.
Fransk tillverkning men till ...
NYTT!!! Den läckra Quarki-glassen i olika smaker. Den perfekta uppfriskningen för en paus. Prova nu!
Näringsvärden per 100 g per burk (95 g)
Energivä...
Självbetjäningsmaskin för läcker mjukglass
konstant kvalitet: varje portion färsklagad
två glassmaker kan kombineras
upp till 150 våfflor per timme m...
PARADIS GLACES, det är sorbeter med tropiska frukter som är fyllda med sol och krämiga glassar...
Det är upp till dig att välja smaken som påminner d...
Måtten på detta tillbehör:
ref. stål a b d i e h
3020 18/10 106 0 0 20 1,5 87
A = inre längd (mm)
B = yttre längd (mm)
D = bredd (mm)
I = innehåll (...
Produkter från Mixeo-serien (MixeoGS och Mixeo+) kan användas i glass och sorbet.
Baserad på växtfibrer och linmjöl, uppfyller Mixeo dina krav på pra...
Ingen lista över gräddtårtor är komplett utan en variant med choklad. Denna chokladgräddtårta har en mycket aromatisk, öm och mjuk botten med en krämi...
Vill du öppna en glassbar men vet inte var du ska börja?
Vill du utöka din bar och öppna en glassavdelning?
Vi erbjuder vår tekniska kunskap och erfar...
Låt oss börja med det mest iögonfallande, vår favorit söta vita grädde, vispgrädde. Logiskt sett är den godaste vispgrädden gjord med vispgrädds patro...
europages-appen är här!
Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.