Tillverkad hantverksmässigt i vår verkstad i Laissac, Aveyron, kommer denna salami från noggrant utvalda gårdar i Aveyron. Denna salami är en nitritfr...
Finhackad skinka i en 100% återvinningsbar glasburk. Bredvid versionen "Popine" på 70g, upptäck XL-versionen, Marmite i 300g! Tack vare sitt innovativ...
Torkat nötkött är tillverkat av stycken som kommer från nötkreaturets lår. Beroende på tillverkningsmetoder och ingredienser kan det kallas bresaola, ...
Torkat nötkött från Aubrac, tunt skuret och förpackat i en 100% återvinningsbar glasburk. Tack vare sitt innovativa koncept kan Aubracs torkade nötköt...
Vår mission: att återge korven dess forna glans, symbolen för fransk gastronomi!
Denna hantverkskorv tillverkas i vår charkuteri i Laissac, i Aveyron...
Utan nitrit, utan konserveringsmedel, är denna salami tillverkad med endast 3 ingredienser: fläskkött, Guérande-salt och Kampot-peppar (den enda peppa...
Du lonzo skärs fint i en 100% återvinningsbar glasburk. Tack vare sitt innovativa koncept kan Popine de lonzo förvaras i rumstemperatur i 3 månader. T...
Lonzo, även kallad lomo eller lonzu, är en torkad fläskfilé. Denna hantverksmässiga lonzo tillverkas i vår charkuteriverkstad i Laissac, Aveyron. Den ...
Tillverkad hantverksmässigt i vår verkstad i Laissac, Aveyron, kommer denna salami från noggrant utvalda gårdar i Aveyron. Denna salami är utan nitrit...