Spanien, Santoña (cantabria)
... mellan +5ºC och +12ºC. När förpackningen har öppnats, täck med olja och konsumera inom 5 dagar. Avstå från personer med fiskintolerans. Vi behandlar våra produkter med omsorg och respekt, och det kommer du att märka vid ditt bord. Ingredienser: 1 burk RO-500 ansjovis från Cantábrico, 1 burk Bonito del Norte 220 g, 1 burk Pudin de Cabracho 110 g, 1 burk Ventresca av ljus tonfisk i olivolja 111 g och 1 burk musslor i inläggning från Rías Gallegas 112 g. Nettovikt: 50 g Avrunnen vikt: 28 g...
Portfölj (10)
Spanien, Santoña-Cantabria
Conservas Angelachu är pionjär och ledande inom sin sektor när det gäller tillverkning av fiskkonserver på ett verkligt hantverksmässigt sätt. Just för att de respekterar och vårdar de ursprungliga och traditionella processerna ... Äkta hantverkstradition sammanfattar filosofin för detta familjeföretag.
Portfölj (14)
Spanien, Illescas
... logistisk och kommersiell insats - "Disciplin är nyckeln till framgång (T.C)... och så tror vi!" Musslor i marinad och naturliga, Berberechos, Navajas, Almejas, Ventresca av tonfisk och bonito, vegetabiliska konserver och färdigrätter, allt detta kan ni hitta i vår katalog på www.conservaslapiedad.com eller genom att kontakta oss på adresserna som anges på sidan, för mer information, frågor eller...
Spanien, Santoña-Cantabria
Fiskkonserver. Bonito, ljus tonfisk, ansjovis, saltad fisk, sardiner, musslor, chicharrillos, ventresca, fiskpatéer, skaldjurssallad, gulas osv.
Spanien, Llinars Del Vallés
... med distribution över hela Spanien. Vi är producenter av våra egna produkter, varav några har vunnit viktiga priser. Våra produktlinjer för distribution till restauranger, barer, vinbutiker och gourmetbutiker är: - Galiciska livsmedelsprodukter - Röda, rosé- och vita viner - Galiciska viner - Portugisiska viner - Tårtor - Mandeltårta från Compostela - Galiciska fiskkonserver: Musslor, Ventresca, Sardinillas och Chipirones.
Spanien, Logroño
... och palett D.O. Jabugo. 2. Konserver från havet Lång rygg, Salchichón, Chorizo, Får- och getostar, Tonfiskfilé, Ventresca, Musslor, Bonito del Norte. 3. Saltade fiskar Semikonserver Aromatiserade oljor, Honung, Gräddprodukter. Mojama av tonfisk från Almadraba, Hueva de Maruca, etc... Anchoas, Bacalaos, etc... Aromatiserade med tryffel, svart, naturlig, etc. Bland våra leverantörer har vi...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play