...Krossad basilika är en inhemsk ört från Mellanöstern, som är mycket använd inom medelhavsköket och den arabiska maten. Den är känd för sin starka, skarpa smak som kompletterar tomaträtter, soppor, vinägrett och marinader. Basilika är en stapelvara i många salta och söta rätter, och förbättrar smaken på kyckling- och kötträtter. För att bevara dess styrka bör krossad basilika förvaras i lufttäta behållare, borta från ljus och fukt.
Portfölj (59)
Frankrike, Marcq-En-Barœul
... % - ett verkligt bevis på en produkt av högsta kvalitet. Långvarig färskhet: Fyll på med självförtroende! Vår krossade basilika har en imponerande hållbarhet på 18 månader, tack vare dess låga fuktinnehåll (max 8 %). Visuellt tilltalande och sensorisk njutning: Dyk ner i den rika smaragdgröna färgen och den oöverträffade aromatiska doften av färsk basilika. Den rena och icke-möglande smaken säkerställer ett läckert tillskott till vilken maträtt som helst. Den perfekta malningen...
Matchande produkter
Basilika
Basilika
Andra produkter
fänkål
fänkål
Portfölj (15)
Tyskland, Bad Bramstedt
... köket. På pizza, i pastasåser och salladsdressingar, till fisk och kött, i en enkel tomatsås, en bolognese - Vårt torkade basilika gör varje rätt till en smakupplevelse. Men glöm inte - basilika-kryddan bör alltid tillsättas senare under matlagningen, först då utvecklas de eteriska oljorna på bästa sätt. INGREDIENSER Torkad basilika Innehåll: 10,00 g Artikelnummer: 206522...
Portfölj (89)
Ukraina, Novomoskovsk
...Pasta G glutenfri rispasta med ost, tomater och basilika är en kombination av rismjöl med tillsats av naturligt ostpulver, torkade tomater, torkad basilika och paprika. Pasta som smakar och erövrar från första gången. Från ett vetenskapligt perspektiv har rismjöl nästan ett fullständigt utbud av nyttiga ingredienser som kroppen behöver för normal funktion. Det innehåller en tillräcklig mängd...
Portfölj (44)
Frankrike, Paris
...För en solig aperitif, unna dig denna caviar av soltorkade tomater med basilika.\nAtt avnjuta kall som aperitif på rostat bröd.\nFörvaras på en torr plats och skyddat från ljus, samt mellan 2° och 4° efter öppning.\n\nDimensioner: 6,7 cm (d) x 6,7 cm (h)\nNettovikt: 90 g...
Portfölj (200)
Frankrike, Maubeuge
...Det räcker med att blanda flingorna med vitlök för att gnida in grillat kött. Persiljaflingor kommer också att ge en touch av bitterhet och aromatiska örtiga toner till dina marinader. I rätt mängd tillför det en söt örtig smak, nästan kryddig, men kan ge för mycket bitterhet om det används för mycket. Persilja passar bra med basilika, chili, oregano, peppar, rosmarin, sumak och dragon.
Portfölj (33)
Bulgarien, Sofia
... av insekter. Torkad basilika används för att smaksätta olika typer av kött, fisk, sallader och såser. Torkat basilika te används ofta som en uppfriskande örtte. Häll 2 teskedar torkad basilika per kopp (250 ml) med kokande vatten och täck i 4 till 8 minuter beroende på din smak. Den används som bas för pesto och ger en distinkt smak till sallader, pasta, pizza och andra rätter. Förpackning: 250g, 500g och lösvikt...
Matchande produkter
Basilika
Basilika
Andra produkter
Anisfrön
Anisfrön
Portfölj (154)
...Torkad rama tulsi...
Portfölj (30)
Frankrike, Poitiers
...Basilico Elixirum Aperitivum-likören är, som namnet antyder, en likör baserad på basilika. Mer specifikt har torkad basilika macerats i alkohol och sedan har citronsaft tillsatts för att skapa en viss balans.
Portfölj (195)
Frankrike, Rungis
Frankrike, Marseille
...(Följande allergener hanteras i produktionsanläggningen: selleri, lupiner, fiskprodukter, mjölkprodukter, nötter). CROC'ELLA är en grossistleverantör av torkad frukt, oliver och antipasti. CROC'ELLA är ett familjeföretag beläget i Frankrike i regionen PACA i departementet Bouches-du-Rhône i Marseille. För alla frågor om ytterligare information, tveka inte att kontakta oss via telefon eller via kontaktformuläret. FÖRPACKNING: Burk på 2,9 kg...
Portfölj (145)
Frankrike, Paris
...Ekologisk durumvete, färska ekologiska ägg, ekologisk basilika, ekologisk vitlök, ekologiskt spenatpulver, allt tillverkat i Frankrike. Genomsnittligt näringsvärde per 100g torkad pasta: ENERGI: 1515kj / 362kcal PROTEINER: 14g KOLHYDRATER: 69,9g varav sockerarter 1,9g FETT: 2,4g varav mättade fettsyror 0,5g FIBER: 4,1g SALT: 0,02g Allergener: Innehåller gluten, ägg och kan innehålla spår av soja. HUR MAN KOKAR DEM: Koka i 4 till 6 minuter i kokande vatten. Ean13:3701511707736 Referens:TagliatelleBioAilBasilicFrance1...
Portfölj (133)
...Pasta-blandning (durumvete) med ägg, spenat, tomat, morot, rödbeta, gurkmeja, basilika och bläckfiskbläck (durumvete, ägg, bläckfiskbläck (40% bläckfiskbläck, vatten, salt och förtjockningsmedel natriumkarboximetylcellulosa)...
Portfölj (43)
...Det oemotståndliga, medelhavsinspirerade aromat av basilika förför med blommiga nyanser. Söta inslag finns i den fräscha och kryddiga smaken, som rundas av med en mild hetta. O sole mio! Den klassiska italienska rätten får inte saknas i ditt kryddskåp. En fantastisk bas för denna ört är tomater, men även rostat ciabatta med olivolja, vitlök, citronskal och naturligtvis basilika tar dig på ett ögonblick till Bella Italia. Passar utmärkt till sallader, fisk, skaldjur och pasta. Basta!
Portfölj (10)
Portugal, Leiria
... matskedar olivolja i en stekpanna, tillsätt riset och låt det koka en stund, krydda efter smak. Tillsätt sedan cirka 100 ml vitt vin och låt det avdunsta. Tillsätt gradvis varmt vatten (lite mer än dubbelt så mycket som riset) och rör om hela tiden i cirka 20 till 25 minuter. Risotton ska vara "krämig" men al dente. När den är klar, ta bort den från värmen och tillsätt cirka 25 g smör. Du kan också tillsätta två matskedar parmesanost. Du kan ersätta vattnet med grädde eller buljong. Strö över persilja, gräslök eller basilika och servera.
Portfölj (7)
ufs.country_names.RU, Moscow
...En bukett av väldoftande örter och kryddor som utgör kryddningen för sallader kommer att göra salladen mer pikant och aromatisk. Ingredienser Havssalt, torkade tomater, torkad vitlök, torkad lök, heta chilipeppar, rosmarin, timjan, ängssyra, basilika, kvanne, dragon Användning för Används för tillagning av sallader, förrätter, soppor, varmrätter. Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 23,0 Fetter (g / 100g)… 2,0 Kolhydrater (g / 100g)… 6,0 Energivärde (kcal / 100g)… 130...
Portfölj (178)
Turkiet, Sakarya
... vanligtvis gör sitt bästa varje dag och vårt professionella team verifierar och bekräftar kvaliteten på alla produkter som säljs här. Vi är de bästa försäljarna av nötter, frön och torkad frukt / Letar du efter var du kan köpa nötprodukter? Var kan man köpa frön? och var kan man köpa torkad frukt? Titta inte längre, för Mr. Nuts Wholesales är här för dig. Pålitliga leverantörer av nötprodukter. Vi...
Turkiet, Nilüfer-Bursa / Turkey
... & Kikärtor), Skivade & Pulvriserade & Torkade Lökar och Vitlök, Färsk & Torkad Basilika, Färska & Torkade & Skivade Starka Paprikor, Färsk & Torkad, Skivad & Oljad och Riven; Persilja, Mynta & Myntaolja, Dill & Dillolja, Oregano, Mejram, Rosmarin, Citrongräs, Molochia, Moringa, Cemen-gräs, Anis, Svart kummin, Kanel, Ingefära, Gurkmeja, Klyfta, Fänkål, Spiskummin, Lakrits, och 15 typer Naturliga Frön; (Basilika, Dill, Timjan, Koriander, Fänkål, Linfrö, Kummin, Spiskummin, Fenugreek, etc.), Våra produkter som Saffran, Mitinzora, Zidovera etc.
Portfölj (10)
Italien, Mestre
...Tetrahidrogeraniol, Timol Terpener Anis, Terpener Citronella, Terpener Eukalyptus, Terpener Fänkål, Terpener Lavendel, Terpener Lemongrass, Terpener Litsea cubeba, Terpener Citron, Terpener Mint, Terpener Oregano, Terpener Rosmarin, Terpener Spigo, Terpener Timjan, Naturlig Antioxidant, Karnosinsyra, Carnisol, Bläckfiskbläck, Pistage Oleoresin av Paprika, Paprika, Saffran, Kryddor, Naturligt tarm, Bläckfiskbläck, Grön sås, Paella sås, Skaldjurssås, Algsås. Filzetta, baggetta, Torkad frukt, dehydratiserade grönsaker, livsmedelskonserver...
Polen, Kalisz
... i kontinuerlig och systematisk försäljning av våra produkter. Vårt företag har följande certifikat: HACCP, ISO 9001:2008 och andra. I vårt sortiment har vi bland annat anis, basilika, stekt lök, torkad lök, chili, curry, kanel, svartkummin, mejram, dragon, senap, nejlika, ingefära, enbär, kardemumma, kummin, koriander, bockhornsklöver, gurkmeja, lagerblad, lövkoja, oregano, paprika av olika slag, peppar av olika slag, tomat, rosmarin, timjan, kryddpeppar, provensalska örter samt många andra produkter.
... produktionsanläggningar i Ankara - Beypazarı med hjälp av avancerad torkningsteknik, och de är gjorda av grönsaker som plockas i säsong. De produkter vi tillverkar inkluderar: Torkad paprika Torkad ärtor-majs Torkad broccoli Torkad dill Torkad tomat Torkad basilika Torkad morot Torkad spenat Torkad Kapya-peppar Torkad blomkål Torkad selleri Torkad kål Torkad citron Torkad svamp Torkad persilja Torkat...
Frankrike, Barbentane
Vi är tillverkare av hantverksmässig charkuterivaror sedan 7 generationer. Vår charkuterivaror tillverkas hantverksmässigt varje vecka för att garantera färskheten av våra produkter. Utan konserveringsmedel eller färgämnen erbjuder de smaker från vår region. Torkad charkuterivaror: tjurkorv, rullad bröst... osv. Tillagad charkuterivaror: huvudost, andouillettes, caillettes, osv. Våra grillrätter: andouillettes, småkorvar (chili, lamm mynta, basilika osv).
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play