... om. Efter 5-6 minuter tillsätt lite olja, rör om kort igen - klart. Häll degen i en form, låt den vila en kort stund. Grädda sedan i 60-70 minuter. Ett unikt gluten- och vetefritt ekologiskt bakresultat med spröd skorpa och vacker krume/poring är det konsekvent stabila bakresultatet. De unikt läckra bröden och bakblandningarna är "Fritt från bakverk" med den bästa #BROTGEFUEHL™. Våra produkter är alla veganska, utan gluten, vete, vetestärkelse, soja, laktos, lupin och konserveringsmedel. Leverantör för den klassiska livsmedelshandeln och slutkonsumenter.
Gabriela Nica Mühlenservice GmbH är ett medelstort familjeföretag inom anläggningsteknik och process teknik relaterad till kvarnar. Företagets fokus ligger på kvarnteknologi och kvarnbyggande. Medarbetarna har lång erfarenhet inom kvarnverksamhet, särskilt inom områdena vete, råg, spelt, durum och majs. Arbetsområden: Rådgivning vid framtida projekt från A till Ö (process teknik...
Portfölj (1)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play