...Vi erbjuder kasein, tekniskt i garanterad kvalitet, till stabila priser och packat lämpligt för transport. Behöver du råd om att välja din produkt eller letar du efter en lämplig ersättning? Våra experter inom applikation och produkt hjälper gärna till! Vår erfarenhet och djupa kunskap inom området specialkemikalier och ingredienser säkerställer att vi är väl positionerade för att effektivt stödja både våra kunder och våra leverantörer med produkt- och applikationsexpertis. Vänligen kontakta oss för mer information!
Kasein är ett naturligt protein och huvudkomponenten i mjölk. Grundläggande skiljer vi mellan tekniskt syrakasein och ätbart kasein. För att utvinna kasein avskummas råmjölk för att få skummjölk. Genom att tillsätta syra eller löpe separeras kaseinet (mjölkprotein) från vasslen och tvättas, torkas och mals sedan. På detta sätt får man mjölkproteinet med en hög renhetsgrad.
Kvalitet enligt dina behov
För att garantera den önskade kvaliteten kontrollerar vi varorna utifrån de egenskaper som våra kunder önskar. Våra varor certifieras även som kosher och halal beroende på dina krav.