Produkter för 100 ren aceton (7)

Citronsyra, 1Kg påse

Citronsyra, 1Kg påse

Leveranstid: 3 - 5 arbetsdagar Leveranskapacitet: 100 000Kg / månatligen Minimi orderkvantitet: 1 kartong x 20 x 1Kg / 1 x 25Kg säck Skicka förfrågan via e-post Visa telefonnummer 1 kartong x 20 x 1Kg
Perättiksyra 5 L

Perättiksyra 5 L

PERASETISK SYRA 5 L
CITRONSYRA PULVER 800G

CITRONSYRA PULVER 800G

Naturlig avkalkare Eliminerar kalk och rost Citrons kraft Fransk tillverkning Citronsyra, som naturligt finns i citronen, är en del av de grundläggande hushållsprodukterna som har bevisat sin effektivitet. 100% naturlig*. Enastående rengörings- och avkalkningsmedel. Kan användas i hela hemmet: kaffemaskin, vattenkokare, tvättmaskin, kranar, toalettstolar, bänkskivor, ytor i rostfritt stål, krom, keramik, plast... Ett fantastiskt antioxidant, citronsyra eliminerar rost på metall. Idealisk för att ta bort brännmärken, kaffe, te eller andra envisa fläckar. * Aktiva ingredienser 100% av naturligt ursprung. Gör ett förtest på en liten yta. Passar inte för aluminium- och marmorytor, och blanda inte med klor och natrium. Spruta inte på tyg eller kläder (risk för blekning).
Citronsyra

Citronsyra

Citronsyra förekommer naturligt i citrusfrukter, men kan också produceras. Industriell citronsyra framställs huvudsakligen genom jäsning eller kemisk reaktion. Den senare metoden används i cirka 90 % av den globala produktionen och innebär jäsning med hjälp av enzymer och mikroorganismstammar, oftast Aspergillus niger. Citronsyra har förmågan att stabilisera emulsioner och förhindrar separation av fett. Den färdiga produkten finns i form av pulver eller granulat som anhydrat citronsyra.
Citronsyra

Citronsyra

Leveranstid: 3 - 5 arbetsdagar Leveranskapacitet: 100 000 Kg / månatligen Minimi beställningskvantitet: 1 x 25 Kg säck Skicka förfrågan via e-post Visa telefonnummer 25 Kg säck
Myra syra 94%

Myra syra 94%

FORMIANSYRA 94%
Citronsyra

Citronsyra

Citronsyra finns naturligt i citrusfrukter, men kan också tillverkas. Industriell citronsyra produceras främst genom fermentation eller kemisk reaktion. Den senare metoden används i cirka 90 % av den globala produktionen och involverar fermentation med enzymer och mikrobiella stammar, oftast Aspergillus niger. Citronsyra har förmågan att hjälpa till att stabilisera emulsioner och förhindrar separation av fetter. Den färdiga produkten finns tillgänglig i form av pulver eller granulat som anhydrat citronsyra.