Produkter för 70 kött hundmat (3)

Kokosflingor 250g

Kokosflingor 250g

Kokosflingor får man från köttet av kokosnöten, som först torkas och sedan rivs till små flingor. Köttet är rikt på näringsämnen som vitaminer: C, E, K samt B-vitaminer, mineraler: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalcium och järn. Kokos och dess derivat (flingor, kokoschips, kokosolja) innehåller mättade fettsyror. Mättade fettsyror av animaliskt ursprung bör begränsas i den dagliga kosten, men de som kommer från kokos är uppbyggda av betydligt mindre molekyler och omvandlas direkt till energi utan att lagras i kroppen som fett. Kokosflingor innehåller enorma mängder fiber, vilket är nödvändigt för en korrekt funktion av matsmältningssystemet. Där finns också små mängder protein och elektrolyter som hjälper till att upprätthålla kroppens syra-basbalans.<strong>Innehåll:</strong> kokosflingor&nbsp;<strong>Näringsvärde per 100g</strong> Energivärde 2695kJ/655k
Kokosflingor 250g

Kokosflingor 250g

Kokosflingor erhålls från köttet av kokosnötsdatan, som först torkas och sedan rivas till små chips. Köttet är rikt på näringsämnen som vitaminer: C, E, K och B-gruppen, mineraler: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalcium och järn. Kokos och dess derivat (chips, kokoschips, kokosolja) innehåller mättade fettsyror. Mättade animaliska fettsyror bör begränsas i den dagliga kosten, men de som kommer från kokos är gjorda av mycket mindre molekyler och omvandlas direkt till energi utan att lagras i kroppen i form av fett. Kokosflingor innehåller stora mängder fiber, vilket är nödvändigt för en korrekt fungerande matsmältningssystem. Här hittar du också små mängder protein och elektrolyter, vilket möjliggör kroppens syra-basbalans. <strong> Sammansättning: </strong> Kokosflingor &nbsp; <strong> Näringsvärde per 100g </strong> Energivärde 2695KJ/655kcal - 33% RDI *63g fett - 90% Inklusive mättade fettsyror 53g - 265% kolhydrater
Speltflingor 1000g

Speltflingor 1000g

De kommer från markens speltkorn, som i polsk matlagning har varit kända och använda i många år. Under en lång tid var de bortglömda, men nu återvänder de till modet. Speltkorn äts efter kokning eller råa. De tillsätts till mjölk, yoghurt och frukt.