Vete pasta - Marco 260 Flexibilitet
Denna vetepasta är tillverkad av utvalt högkvalitativt vetemjöl, enligt en speciell teknik, samtidigt som den behåller gamla produktionstraditioner. Speciella produktionsprocesser säkerställer att pastan under tillagning inte klibbar ihop eller blir mjölig, och behåller sin smak och gula färg. Pastan innehåller inga konstgjorda tillsatser. Denna pasta innehåller B-vitaminer, som är nödvändiga för en korrekt funktion av matsmältningssystemet, samt vitamin E och proteiner som är viktiga för kroppen. Under tillagning behåller pastan sitt näringsvärde, de värdefulla egenskaperna hos korn och ger en speciell smak till maten.
Näringsvärde: 100 g
Energivärde: 1494 kJ / 357 kcal
Fett Varav mättade fettsyror: 1,1 g 0,5 g
Kolhydrater Varav sockerarter: 76,0 g <0,3 g
Proteiner: 11,0 g
Salt: 0,5 g*