Produkter för acerola puree (3)

Torkade Aprikoser 1000G

Torkade Aprikoser 1000G

Aprikoser är en utmärkt källa till många antioxidanter, inklusive beta-karoten samt vitaminerna A, C och E och kalium. Antioxidanter, särskilt flavonoider, hjälper till att skydda din kropp mot oxidativ stress, som är kopplad till många kroniska sjukdomar, inklusive diabetes, hjärtsjukdomar och fetma. Aprikoser är en utmärkt källa till beta-karoten, lutein, zeaxantin samt vitaminerna C och E. Beta-karoten - som ger aprikoser deras gula-orange färg - fungerar som en föregångare till vitamin A, vilket innebär att din kropp kan omvandla det till denna vitamin. Dessa alla näringsämnen skyddar ögonen från skador. Aprikoser är en bra källa till löslig fiber, som näring för friska tarmbakterier och kan förbättra matsmältningshälsan. Kalium stödjer nervsignalering, muskelkontraktioner och vätskebalans. Att äta livsmedel rika på kalium, som aprikoser, kan hjälpa till att förebygga högt blodtryck och minska risken för stroke.
Torkade Aprikoser 1000g

Torkade Aprikoser 1000g

Aprikoser är en utmärkt källa till många antioxidanter, inklusive beta-karoten samt vitaminerna A, C och E och kalium. Antioxidanter, särskilt flavonoider, hjälper till att vara en föregångare till vitamin A, vilket innebär att din kropp kan omvandla det till detta vitamin. Alla dessa näringsämnen skyddar ögonen från skador. Aprikoser är en bra källa till lösliga fibrer, som närar friska tarmbakterier och kan förbättra matsmältningssystemets hälsa. Att äta kaliumrika livsmedel som aprikoser kan bidra till att förebygga högt blodtryck och minska risken för stroke. De kan avnjutas som en läcker, hälsosam snack i form av puré eller müsli. De kan användas som en del av torra rätter, som tillägg till kött eller sallader. Du kan göra en läcker aprikosås för kött och alternativ till kött som sojaprodukter och seitan.
Torkade aprikoser 1000g

Torkade aprikoser 1000g

Aprikoser är en utmärkt källa till många antioxidanter, inklusive betakaroten och vitaminerna A, C och E samt kalium. Antioxidanter, särskilt flavonoider, hjälper till att skydda din kropp mot oxidativ stress, som är kopplad till många kroniska sjukdomar, inklusive diabetes och hjärtsjukdomar, samt fetma. Aprikoser är en utmärkt källa som ger aprikoser sin gula-orange färg och fungerar som en föregångare till vitamin A, vilket betyder att din kropp kan omvandla det till denna vitamin. Alla dessa näringsämnen skyddar ögonen från skador. Aprikoser är en bra källa till löslig fiber, som näring för friska tarmbakterier och kan förbättra matsystemets hälsa. Att äta livsmedel rika på kalium, som aprikoser, kan hjälpa till att förebygga högt blodtryck och minska risken för stroke. Aprikoser är en läcker och hälsosam snacks, används för att förbereda kompott och som komponenter i.