Produkter för anise extrakt (2)

Anisfrö

Anisfrö

Anisfrön - en krydda som fördes till Europa under tidig medeltid och snabbt blev populär i matlagning. Präster och läkare i antika civilisationer uppskattade anisfröna - vars läkande egenskaper ibland kallades mirakel. I matlagning används alla delar av anis i alla möjliga former. Anisfrön tillsätts i marinader för att ge dem en stark smak. Om du blandar dem med lagerblad och kanel får du en utmärkt hemmagjord krydda för kalla kötträtter. Proteiner (g / 100g):18,0 Fetter (g / 100g):16,0 Kolhydrater (g / 100g):35,0 Energivärde (kcal / 100g):360,0
Vitlökssalt

Vitlökssalt

Används för beredning av sallader, aptitretare, soppor, andra lunchrätter. Proteiner (g / 100g): 9,5 Fetter (g / 100g): 0,0 Kolhydrater (g / 100g): 3,0 Energivärde (kcal / 100g): 50