Produkter för apparaten (5)

BICOLORED DEIGDISPENSER - Tvåfärgad och tvåsmakig cupcake-maskin.

BICOLORED DEIGDISPENSER - Tvåfärgad och tvåsmakig cupcake-maskin.

-Distributör för beredning av muffins, mousseliner och andra livsmedelsprodukter med tvåfärgad deg. -Maskin designad för dosering av två olika degar i samma kapsel eller form. -Behållaren är delad i två delar för att placera varje blandning i en av dem. -Doseringens utgång är utrustad med excentriska munstycken för att kunna justera avsättningspunkten för massan. -Parametrarna för dosering av varje produkt kan ändras oberoende via pekskärmen. -Approximerad produktion av 170-230 brickor/timme.
SEMI-AUTOMATISK DOSER - För små och medelstora produktioner, 50-200 kg.

SEMI-AUTOMATISK DOSER - För små och medelstora produktioner, 50-200 kg.

-Den distribuerar flytande och halvflytande degar. -Den ersätter fördelaktigt spritspåsen: den är snabbare, mer praktisk, mer exakt, skadar inte degen, maskinen läcker inte och plåtarna blir inte smutsiga. -Den exakta volymdoseringen är lätt att justera. Den förvandlar en långsam process till en semi-automatisk process. -Genom att helt enkelt placera foten på den elektriska pedalen fyller du en rad muffins i plåten. -Matningen av plåten är manuell. -Den kan rengöras på en minut och tar minimal plats. FÖR TILLVERKNING: muffins, sockerkakor, sobaos, tårtor, småkakor, pannkakor, majonnäs, marmorerad sockerkaka, yoghurt, vaniljsås, mousse, såser, milkshakes, krämer, produkter utan fasta partiklar.
DONUT DISTRIBUTÖR - För att fördela donutdeg i silikonformar.

DONUT DISTRIBUTÖR - För att fördela donutdeg i silikonformar.

MASKINENS EGENSKAPER - Produktens egenskap, munk med ett hål i mitten, kräver en dosering som fördelas i formen. - Varje munstycke är utrustat med en duschliknande adapter, så att doseringen fördelas i formen. - Doseringens munstycken är anpassade till formens dimensioner. - Sex munkar doseras i varje bricka. - Slät transportband där silikonbrickorna placeras manuellt. Guiderna placerar brickorna i rätt position. - Bandet måste hållas rent under produktionen, därför ingår en skrapa i änden av bandet för att rengöra rester av deg. FÖRDELAR - Hastighet och ökning av produktionen, upp till sex gånger mer. - Enhetlighet i doseringen. - Avtagbart huvud för fullständig rengöring och desinfektion. Vi undviker också färgning av brickorna och deras efterföljande rengöring. - Operatören placerar brickorna i början av transportören och hämtar dem fulla i slutet.
GENOISE-BLAD DOSERINGSMASKIN - Producerar genoise-blad kontinuerligt. Den är kopplad till en produktionslinje.

GENOISE-BLAD DOSERINGSMASKIN - Producerar genoise-blad kontinuerligt. Den är kopplad till en produktionslinje.

-Kontinuerlig dosering i takt med att bandet framskrider. -Manuell justering av doseringshuvudets höjd, som automatiskt sänks för varje dos. -Justerbara bandhastigheter via display. -Doseringen styrs av ett servomotorsystem som ger maskinen högre hastighet, mjukhet och precision för att arbeta med en stor variation av densiteter. -Tack vare servomotorn kan användaren elektroniskt kontrollera doseringsmängden samt lastnings- och/eller lossningshastigheterna. -Droppskyddande rörelse med produktuppsugning. -Allt detta med stor precision och med möjlighet att förregistrera dessa parametrar i mer än 100 recept.
DEGSDISPERINGSMASKIN FÖR PASTRY OCH DESSERT

DEGSDISPERINGSMASKIN FÖR PASTRY OCH DESSERT

Dosering av mjuka eller halv-mjuka pastor, automatiskt, snabbt och enkelt - BLANDNINGEN KAN INNEHÅLLA INKORPORERADE FASTA PARTIKLAR såsom chokladbitar, torkad frukt, konfiterad frukt, etc. -För medelstora och stora produktioner beroende på graden av automatisering i bageriet. -Den volymetriska doseringen av produkten är exakt och garanterar samma dos i alla munstycken. -Doseringen kontrolleras av ett servomotorsystem. -Tack vare pekskärmen kan användaren kontrollera mängden doser samt hastigheterna för påfyllning och tömning av produkten. -Olika delar av doseringsmaskinen kan skräddarsys: antal munstycken, bredd på plattan, uppvärmd tank, transportband, för att anpassa sig till egenskaperna hos den produkt som ska doseras. FÖR TILLVERKNING av muffins, kakor, småkakor, sockerkakor, ponquets, brownies, plommonkaka, sobaos, pannkakor, marmorkaka, krämer, yoghurt, pajer, såser, soppa, flan, brandade, mousse, croquette-deg...DIN PRODUKT.