klassificering av frukter och grönsaker - System och lösningar för klassificering, sortering, förpackning och kalibrering
Sortering och kalibrering av färsk frukt och grönsaker är en viktig fas i bearbetningen. Målet med kalibreringen är att välja ut frukterna enligt parametrar som dimensioner (diameter, längd och form), vilket bestämmer kaliberklasserna i de olika fruktvarianterna.
Den innovativa teknologin som tillämpas på fruktkalibreringsmaskiner garanterar bevarandet av produktens integritet och kvalitetskarakteristika. Detta är möjligt eftersom det för alla typer av frukt har utvecklats ett system som är speciellt avsett för den typen av frukt, vilket gör det möjligt att bevara det kvalitativa värdet av varje frukt. Sorteringsmaskiner, kalibreringsmaskiner och elektroniska kalibreringssystem i allmänhet kännetecknas av sin unika och exklusiva karaktär som visar förmågan att innovera. För närvarande erbjuder vi mycket effektiva lösningar för mer än 35 olika typer av frukt och grönsaker med över 20 dedikerade kalibreringssystem.