Produkter för aqualis skaldjur (29)

Konserverade musslor

Konserverade musslor

Grossist av konserverade musslor av skaldjur för livsmedelsbutiker, hotell, restauranger och kaféer.
Atlantisk Rödspätta

Atlantisk Rödspätta

IQF, helt skalad, olika kvaliteter, 20% glasyr
Räka - Skaldad

Räka - Skaldad

IQF & Block • RPND / RPUD Rå skalad – Utrensad eller inte utrensad
Kanarisnigel - Helix Cepaea - Kanarisnigel - Helix Cepaea

Kanarisnigel - Helix Cepaea - Kanarisnigel - Helix Cepaea

Vår sort Caracol Canário - Helix Cepaea är vit, broderad, hållbar och köttig. Inte från intensiv avlastning, de samlas in i sin naturliga livsmiljö och väljs ut och certifieras för att säkerställa kvalitet och färskhet. Vi håller dem vid en kontrollerad temperatur för att bevara deras hållbarhet. PRODUKTEGENSKAPER OCH FÖRSÄLJNINGSVILLKOR 100% naturliga sniglar, torkade, rena och renade, redo att äta Tillgängliga året runt. Förpackade i nätpåsar om 1 och 5 kg. Pallfrakt och kyltransport i Italien och Europa Minimiorder på 800 kg.
Rosa Räka

Rosa Räka

Rosa räka
Vit mussla

Vit mussla

Vit mussla från Vietnam. 2-kilos fryst påse, serverad med största omsorg för att inte bryta kylkedjan.
Bläckfisk

Bläckfisk

Tillgänglig fryst. Tillgängliga storlekar: T1 (+4kg) T2 (3-4kg) T3 (2-3kg) T4 (1,5-2kg) T5 (1,2kg-1,5kg) T6 (800-1,2kg) T7 (500-800g) T8 (330-500g) T1:+4kg T2:3-4kg T3:2-3kg T4:1,5-2kg T5:1,2-1,5kg T6:800-1200g T7:500-800g T8:330-500g
Förberedd sardinfilé

Förberedd sardinfilé

Frysta bearbetade sardinfiléer som erhållits genom utvinningsfiske. Glaserad fryst produkt (15%-20%) packad i kartonglådor, märkt och pallad.
Fin Mussla - Ruditapes Decussatus

Fin Mussla - Ruditapes Decussatus

Kammusslan är en bivalv (bestående av två skal) som lever vid våra kuster. Konsumtionen av denna skaldjur ger mineraler som jod, järn, kalium, natrium, magnesium och kalcium, som bidrar till att nerv- och muskelsystemet fungerar korrekt. Fångstområde: Nordöstra Atlanten - FAO-område 27
Akvarium Levande Foder

Akvarium Levande Foder

Beroende på väder och säsong erbjuder vi upp till 14 olika typer av levande foder.
Röd Snapper

Röd Snapper

RÖD SNAPPER - RÖD PORGY - BESUGO LATINSKT NAMN: PAGRUS PAGRUS 10 KG KARTONGAR UPPHAV ARGENTINA
Sparris

Sparris

Sparris i olika snitt Sparris (Aspargus officinalis L.) är en flerårig kulturväxt vars vita respektive gröna skott (stänger) används som grönsak. Vi erbjuder följande sortiment: vitt/grönt differentierade längder och diametrar Stänger Avsnitt utan toppar (center cuts) Avsnitt med toppar (tips & cuts) Toppar
Torkad sjögurka

Torkad sjögurka

Fuktighet <5% Ingen sand Salthalt <2% Färg: Svart eller Brun Vikt: 80-100 bitar/kg eller 160-200 bitar/kg Storlek: 4,5-7,5 cm Hållbarhet: förvaras på en sval, torr plats vid rumstemperatur för att behålla 2 år Ingen socker, inga konserveringsmedel och kemikalier. Näringsämnen är lättare för människor att absorbera.
Muskatblomma - Hela Kryddor

Muskatblomma - Hela Kryddor

Vi älskar muskotblomma, och den har blivit vår emblematiska krydda från Muziris. Muskotblomma (mace på engelska) är det röda skalet av muskotnöten, så de har mycket liknande smaker. Men muskotblomma är mycket mer delikat och fin i smaken, den ger inslag av tall och sötma. Vi använder den i små mängder, antingen finhackad eller för att infusera direkt i dina rätter. Ursprung: Bandaöarna, Indonesien Kvalitet: blommor, Special, Röd-Orange
Svampar - Ostronsvampar

Svampar - Ostronsvampar

Dessa grå eller bruna svampar, med vit kött och en angenäm smak, passar för alla rätter. Förberedelse tips Om de är hela, borsta svamparna innan du lagar dem. Skivade och "klara att använda", behöver de bara tillagas. Förvaringstips Våra svampar säljs i plastförpackningar som tillåter produkten att andas. Vi rekommenderar att du behåller detta plast runt skålen för att undvika uttorkning och viktförlust under lagring. Förvara dem i nederdelen av ditt kylskåp vid en ideal temperatur på 2 till 4°C, i högst 3 dagar. Tillgängliga presentationer Hela svampar Skålar från 150 g till 3 kg, eller enligt kundens önskemål. Skivade svampar Skålar från 150 g till 2 kg, eller enligt kundens önskemål.
Kronärtskockor

Kronärtskockor

La Perla Superiore, Kronärtskockshjärtan, i Vatten, 425 ml Leverantören tillhandahåller ingen detaljerad produktbeskrivning. STORLEK: 425 ml MÄRKE: La Perla Superiore FORMULÄR: i Vatten FÖRPACKNING: 12 VARIANT: Kronärtskockshjärtan
Madagaskar Ingefära

Madagaskar Ingefära

Tillgänglig i torkad ingefära eller ingefära i pulverform, kommer denna krydda att passa utmärkt till dina fiskrätter och förhöja även dina kötträtter eller grillningar. Upptäck vår 100% naturliga ingefära förpackad i återförslutningsbara hermetiska påsar: Ingefära är en växt som växer i tropiska länder. På Madagaskar odlas den i östra delen av landet. Den tillhör samma familj som gurkmeja, och det är dess rot, rhizomen, som konsumeras. När roten har blivit gul, skördas den, rengörs och torkas. Denna process gör att ingefäran kan bevaras längre samtidigt som dess näringskvaliteter bibehålls. Vikt: 250 g Mängd: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1 kg Form: Ingefära i pulverform, Torkad ingefära
Maltit

Maltit

Maltit - kalorireducerat sockerersättningsmedel Maltit (E965) är ett kalorireducerat sockerersättningsmedel som smakar liknande som socker. Med en sötma på cirka 90% av socker kan maltit nästan ersätta socker 1:1. Konsumtion av maltit ger en mycket liten ökning av blodsocker- och insulinnivåerna och innehåller endast ungefär hälften så många kalorier som socker. Maltit används bland annat för tillverkning av godis, kakor, choklad, desserter av alla slag, glass, sylt, tuggummi, etc. Vid dagliga doser över 30-50 g för vuxna kan en laxerande effekt uppträda. Därför rekommenderas ett dagligt intag på max. 30-50 g.
Frysta musslor

Frysta musslor

Som en ledande grossist av frysta musslor och skaldjur erbjuder vi storskaliga inköpsalternativ för detaljhandeln och HORECA-sektorn. Konkurrenskraftiga priser, pålitlig leveranskedja och högkvalitativa produkter. Grossist för företag: stormarknader, hotell, restauranger och kaféer.
Kokt musselkött

Kokt musselkött

Kokt musselkött
Hela kokta hummer

Hela kokta hummer

IQF (Individuellt Snabbfryst) är en frysningsmetod som gör det möjligt att frysa livsmedel individuellt, vilket säkerställer att de behåller sin kvalitet och färskhet. Denna teknik används ofta för frukter, grönsaker och skaldjur, vilket ger bekvämlighet och förlängd hållbarhet.
Rå halv hummer

Rå halv hummer

IQF
Kokt halv hummer

Kokt halv hummer

Kokt halv hummer
Platt sardin

Platt sardin

Tillgänglig fryst
Pangasfilé

Pangasfilé

IQF
Håfilet

Håfilet

IQF
Tilapiafiléer

Tilapiafiléer

Tilapiafiléer
Bergsål

Bergsål

Tillgänglig färsk och fryst. Tillgängliga storlekar: T1 (600-800g) T2 (400-600g) T3 (300-400g) T4 (200-300g) Solefiléer (+800g) T1:600-800g T2:400-600g T3:300-400g T4:200-300g Solefiléer:+800g
Grönsaker - Kantareller

Grönsaker - Kantareller

De kännetecknas av sin mörkgrå trattliknande hatt eller en nyans av ljusgul. Deras kött är gulaktigt och aromatiskt. De används främst i blandningar. Förberedelse tips De vilda kantarellerna, även om de kontrolleras vid skörd och paketering, bör rengöras enligt följande principer: - Klipp av 2 till 3 mm av foten. - Borsta försiktigt svampen, hatten och lamellerna med en liten borste för att bli av med eventuella taggar eller kvistar. - Tvätta endast om det är nödvändigt (om det finns jord) genom att skölja svampen under vatten eller torka dem försiktigt. Tillagning: alltid steka dem på "hög värme" i stekpanna och konsumera dem krispiga helst. De skivade svamparna och "klara att använda" behöver naturligtvis bara tillagas. Förvaringstips Kantareller kan ha olika egenskaper beroende på skördetid eller deras...