Produkter för artichoke olja (1)

Extra virgin olivolja - Extra virgin olivolja

Extra virgin olivolja - Extra virgin olivolja

SPECIFIKATION FÖR OLIVOLJA Nivå av syra: < 1,0 Peroxidvärde: < 15 meq o /Kg Sammansättning av fettsyror Myristinsyra (C14:0): < 0,05 Palmitinsyra (C16:0): 7,5 - 20 Palmitoleinsyra (C16:1): 0,3 - 3,5 Margarsyra (C17:0): < 0,3 Margaroleinsyra (C17:1): < 0,3 Stearinsyra (C18:0): 0,5 - 5,0 Oljesyra (C18:1): 55 - 83 Linolsyra (C18:2): 3,5 - 21 Linolensyra (C18:3): < 1,0 Arachinsyra (C20:0): < 0,6 Gadolinsyra (C20:1): < 0,4 Beheninsyra (C22:0): < 0,4 Lignocerinsyra (C24:0): < 0,2 Steroler Kolesterol: < 0,5 Brassicasterol: < 0,1 Campesterol: < 4,0 Stigmastanol: < 0,5 Beta-sitosterol: > 93,0 TESTMETODER Specifik vikt vid 25° NGD 18 0909-0,920 Refraktionsindex vid 25° NGD 31 1,467-1,471 Jodinindex (Wijs) NGD 32 78-90 Saponifieringsindex (i natriumoleat – mg/kg) NGD 8 10 max. Syra (i oljesyra %) NGD 10 0,5 max.