Produkter för atria calzone kebab (2)

Kycklingleverpaté

Kycklingleverpaté

Detta recept är otroligt enkelt (naturligtvis med N2O gräddkapslar) och det är en fantastisk maträtt för personer som vill njuta av något gott men inte har mycket tid att spendera i köket. Förberedelsen tar mindre än en halvtimme och räcker för cirka 8-10 personer. Du kan också förvara det i kylskåp i upp till 4 dagar utan att det blir dåligt. Distickstoffmonoxidgasen från N2O-gräddkapseln förlänger hållbarheten på grädden, så se till att ladda den innan förvaring. Lista över ingredienser 250 g tvättad och rensad kycklinglever 2 matskedar smör 1 tesked hackad persilja En halv tesked peppar Salt 2 hackade vitlöksklyftor 100 ml dubbelgrädde 23 kex Graham eller toasttrianglar Ripsgelé (valfritt pålägg) Avrunna kapris Rensa de hela kycklingleverna och lägg dem åt sidan. Hetta upp en grund panna på medelhög värme och lägg i leverna.
Kycklingleverpaté

Kycklingleverpaté

Denna recept är otroligt enkelt (naturligtvis med N2O gräddsprutor) och är en utmärkt maträtt för dem som vill njuta av något gott, men inte har mycket tid att spendera i köket. Det tar mindre än en halvtimme att förbereda och räcker till cirka 8-10 personer på grahamkex. Dessutom kan det förvaras i kylskåp i upp till 4 dagar utan att försämras. Faktum är att lustgasen från gräddsprutan förlänger hållbarheten, så se till att ladda den innan du förvarar den. Ingredienslista 250 gram tvättad och rensad kycklinglever 2 matskedar smör 1 tesked hackad persilja En halv tesked peppar Salt 2 klyftor hackad vitlök 100 ml vispgrädde 23 grahamkex eller trianglar av rostat bröd Röd vinbärsgelé (valfritt tillbehör) Avrunna kapris Rensa hela kycklingleverna och ställ dem åt sidan. Värm en platt stekpanna på medelhög värme och tillsätt leverna.