Produkter för atria calzone kebab (9)

Torr Korv - Korv utan nitrit

Torr Korv - Korv utan nitrit

Vår mission: att återge korven dess forna glans, symbolen för fransk gastronomi! Denna hantverkskorv tillverkas i vår charkuteri i Laissac, i Aveyron. Består endast av 3 ingredienser: fläskkött, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja. Denna torkade köttprodukt håller i 3 månader i rumstemperatur. Den kommer att komplettera coppa, lonzo, korv, torkat nötkött och skinknöt för att erbjuda en 100% nitritfri och konserveringsmedelsfri aptitretartallrik. Alla våra charkuterier utan nitrit är tillverkade av noggrant utvalda grisar från Aveyron. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: cirka 250g Ingredienser: Fläskkött, Guérande-salt, Kampot IGP-peppar, naturligt tarm
Churrasco smaksättningspulver

Churrasco smaksättningspulver

Churrasco-smakpulver är en krydda inspirerad av de rika, rökiga smakerna från brasiliansk barbecue. Perfekt för kött, grillade rätter och marinader. Denna gourmetkrydda har de typiska tonerna från barbecue-grillarna som är populära i Brasilien, samt rika inslag. Med en bas av omato och grillad paprika, ger en subtil citronsmak en fräschör till detta recept. Churrasco-kryddan ger smak åt alla typer av kött!
Iberisk Ekfôret Loin 50% Iberisk Ras - LENDER OCH KORV

Iberisk Ekfôret Loin 50% Iberisk Ras - LENDER OCH KORV

Del från iberiska grisar, som fötts upp i montanera under 3-4 månader på ekollon, örter och strå. Den stoppas hantverksmässigt med Pimentón D.O. från La Vera (Cáceres), även kryddad med naturliga kryddor och utan några konserveringsmedel, salt, vitlök och oregano. Dess extraordinära doft och arom uppskattas. Ingredienser: Iberisk ekollonfläsk, salt, naturlig arom, pimentón, naturliga kryddor och naturligt nötkreaturstarm. 100 % naturliga ingredienser. Inga allergener. Med en minimal mognad på 5-6 månader kännetecknas den av en extraordinär doft och arom. Ingredienser: Iberisk ekollonfläsk, salt, naturlig arom, pimentón, naturliga kryddor.
400g vakuumförpackad lufttorkad korv med peppar eller chilipeppar

400g vakuumförpackad lufttorkad korv med peppar eller chilipeppar

Kurerade köttprodukter med en autentisk och raffinerad smak, som gör varje gemytlig stund till en möjlighet att njuta av italiensk kvalitet. Strängt smakade kött och korvar på det mest naturliga sättet möjligt. Hälsosamma och enkla element för att återupptäcka smaken av gamla bondetraditioner och våra marker.
Toulousekorv med kokta linser - Regionala kokta linser

Toulousekorv med kokta linser - Regionala kokta linser

För att uppskatta denna specialitet, häll innehållet i burken i en behållare, täck över och låt sjuda på låg värme. Var noga med att röra om då och då. Cirka 10 minuter för en portion 15 minuter för två portioner Fetter: 9,0 g Varav mättade fettsyror: 3,9 g Kolhydrater: 8,7 g Varav sockerarter: <0,5 g Fiber: 2,0 g Proteiner: 8,4 g Salt: 0,76 g
Sardinsnurrspett i Beccafico-stil

Sardinsnurrspett i Beccafico-stil

Vem av er har åkt till Sicilien utan att stanna till vid en av dess pittoreska restauranger eller trattorior? Alla har säkert hört talas om dessa berömda fyllda sardiner. Prova även vår praktiska och moderna version: inbjudande spett att dela både stående och vid bordet.
Salta Snacks - med & utan Kött

Salta Snacks - med & utan Kött

Vegetarisk till kraftig, klassisk till raffinerade fyllningar
Maiski kyckling ost purjolök - Förstekt och panerad kycklingschnitzel med ost och purjolök

Maiski kyckling ost purjolök - Förstekt och panerad kycklingschnitzel med ost och purjolök

Majskylling ost purre, panert kylling fylt med ostesaus og purrebiter. 125 g/stk, i bulk 3 kg = 2 x 12 stk.
Castro y Gonzalez Utvalda Korv - Korv

Castro y Gonzalez Utvalda Korv - Korv

Några av de ädlaste delarna av våra iberiska grisar, såsom Iberian Presa, används för att på ett hantverksmässigt sätt tillverka vår Salchichón Castro y González "Selección". En intensiv arom, saftig textur och en speciell balans mellan fett, magert kött och svartpeppar ger en subtil naturlig delikatess till vår Salchichón. SKU:N / A Fraktvikt:N / A