Produkter för bulk köpa alkohol (2)

Edari probiotikoa: ur-edaria med probiotiska kulturer med ekologisk citronsmak 500 ml

Edari probiotikoa: ur-edaria med probiotiska kulturer med ekologisk citronsmak 500 ml

Mikroorganismer är levande drycker, söta och hälsosamma. De görs genom att använda probiotiska kulturer, vilket resulterar i en uppfriskande dryck som är något kolsyrad, med lågt kalori- och sockerinnehåll. Varje dryck innehåller mindre än 2% socker och har egenskaper som liknar en yoghurt med bifidobacterier och en isotonisk uppfriskande dryck, utan näringsproblem från mjölksyra eller socker och sötningsmedel som vanligtvis tillsätts. Vi har flera smaker, såsom citron-ingefära, hibiskus, och vi kan förbereda andra smaker som kunderna efterfrågar, såsom kokos, mango,... Dessa probiotiska drycker görs genom att sätta socker från cannabis och dadlar i sirap i vatten, som konsumeras av de probiotiska kulturerna. Tack vare citronsaftkoncentratet får den sin smak. Den är något kolsyrad (gasen bildas naturligt under produktionen, som en följd av jäsningen). Levande drycker, opastöriserade, innehåller Lactococcus, Lactobacillus och Bifidobacteria i mängder. En av dryckerna innehåller naturliga antioxidanter (olivpolyfenoler) när olivjuice tillsätts.
Edari probiotikoa: ur-edaria med probiotiska kulturer med ekologisk citronsmak 500 ml

Edari probiotikoa: ur-edaria med probiotiska kulturer med ekologisk citronsmak 500 ml

Mikroorganismer är levande drycker, söta och hälsosamma. De görs genom att använda probiotiska kulturer, vilket resulterar i en uppfriskande dryck som är något kolsyrad, med lågt kalori- och sockerinnehåll. Varje dryck innehåller mindre än 2% socker och har egenskaper som liknar en yoghurt med bifidobacterier och en isotonisk uppfriskande dryck, utan näringsproblem från mjölksyra eller socker och sötningsmedel som vanligtvis tillsätts. Vi har flera smaker, såsom citron-ingefära, hibiskus, och vi kan förbereda andra smaker som kunderna efterfrågar, såsom kokos, mango,... Dessa probiotiska drycker görs genom att sätta socker från cannabis och dadlar i sirap i vatten, som konsumeras av de probiotiska kulturerna. Tack vare citronsaftkoncentratet får den sin smak. Den är något kolsyrad (gasen bildas naturligt under produktionen, som en följd av jäsningen). Levande drycker, opastöriserade, innehåller Lactococcus, Lactobacillus och Bifidobacteria i mängder. En av dryckerna innehåller naturliga antioxidanter (olivpolyfenoler) när olivjuice tillsätts.