Produkter för byzantio torte (3)

Grana Padano DOP

Grana Padano DOP

Grana Padano DOP produceras i det historiska skyddade ursprungsområdet, tack vare bidraget från medlemmarna i provinserna Mantova och Brescia, de två viktigaste för produktionen av denna DOP. Finns i olika storlekar och lagringar som sträcker sig från ett minimum av 10 månader upp till 20 månaders mognad.
Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP är resultatet av en skicklig hantverksbearbetning, som har överförts från generation till generation. Medlemmarna producerar den enligt den traditionella metoden, i provinsen Mantova på Po:s högra strand. Tillgänglig i olika storlekar och lagringar som sträcker sig från minst 14 månader upp till 30 månaders mognad.
Gorgonzola DOP

Gorgonzola DOP

Gorgonzola är en ost med rå mjölk av ljusgul färg, vars gröna ådror beror på mögelprocessen, det vill säga bildandet av mögel. I den söta versionen är den krämig och mjuk, med en speciell och karaktäristisk smak, något kryddig. I den kryddiga versionen har den en mer uttalad och stark smak, vars pasta är mer mögelbildad, fast och smulig. Producerad med pastöriserad mjölk från gårdar belägna i ursprungsområdet med tillsats av mjölksyrabakterier och utvalda mögelsorter, naturligt fri från laktos. Den finns tillgänglig i de klassiska formaten.