5 x Skivad Iberisk Cebo Skinka '50% Iberisk Ras' på tallrik - Skivor
De iberiska grisarna Brisa har unika egenskaper som tydligt skiljer dem från andra, vilket resulterar i iberiska produkter av högsta kvalitet. De är exemplar med genetisk historia, vars ursprung härstammar från en medelhavssubart av Sus Scrofa Mediterraneus, inhemska i de berömda dehesas i Spanien, främst belägna i Salamanca.
Processen för salning
På Ibéricos Brisa täcks alla stycken med havssalt för att främja uttorkning och bevarande av dem, vilket bidrar till utvecklingen av den typiska färgen och aromerna hos de lagrade produkterna. De förvaras i saltkammaren en dag för varje kilo vikt av den färska biten, vid en kontrollerad temperatur mellan 3º och 5º Celsius, och med en relativ luftfuktighet mellan 75% och 85%.
En produkt med flera hälsofördelar
Alla produkter från Ibéricos Brisa är resultatet av en hantverksmässig produktionsprocess, utan allergener, utan färgämnen, utan laktos eller gluten.
Energivärde: 303 Kcal / 1261 KJ
Fetter: 37.81 g
Mättade fetter: 5 g
Kolhydrater: < 0,10 g
Sockerarter: < 0,10 g
Proteiner: 32.3 g
Salt: 7.42 g