Produkter för delar och delar (7)

Slitdelar för din pelletproduktion

Slitdelar för din pelletproduktion

För att säkerställa en konstant och optimal prestanda av din utrustning i pelletstillverkning är det avgörande att upprätthålla deras goda funktion. Med tiden blir det oundvikligt att byta ut vissa slitdelar för att bevara effektiviteten och kvaliteten på din produktionslinje. Vårt kompletta sortiment av reservdelar är utformat för att möta dessa grundläggande behov, vilket garanterar kontinuitet och driftsäkerhet.
Reservdelar för bandtransportörer - Hanteringsrullar av gruvtyp, lager, växelmotorer

Reservdelar för bandtransportörer - Hanteringsrullar av gruvtyp, lager, växelmotorer

Reservdelar för gruv- och stenbrottsbandskonvektorer Gruvtyp rullar, nedre och övre släta rullar, dämpande rullar, anti-tilltäppningsrullar... Lager Växelmotorer för dina konvektorer
Stålplanteringskärl med 4 justerbara ben - Stålplanteringskärl med nätmönster på den övre delen på 4 sidor

Stålplanteringskärl med 4 justerbara ben - Stålplanteringskärl med nätmönster på den övre delen på 4 sidor

Stålplanterare med nätmönster på den övre delen på alla fyra sidor, klädd med 304L rostfritt stål. Med 4 justerbara fötter. Referens: JA3600 Produktmått: Övre sektion: 1000 x 1000mm • Nedre sektion: 850 x 850mm • H. 1000mm
Cassoulet från Castelnaudary i burk 2 portioner 1100g - Våra Cassoulets

Cassoulet från Castelnaudary i burk 2 portioner 1100g - Våra Cassoulets

Haricots lingots ursprung Frankrike, confiterad anka (för sin kvalitet använder vi endast anklår), ursprung Frankrike, korv och fläskkött ursprung Frankrike, svål, tomat, salt, peppar, kryddor. SULFITTRÄNGER. KOCKENS RÅD: Lägg cassoulet i en lergryta så att korvarna syns. Jag tillsätter, för min del, ½ glas vatten. Jag låter den gratinera i ugnen medan jag går ner i min vinkällare för att hämta en god Corbières eller Minervois att ha till. Detta är den kungliga rätten från Castelnaudary, som har sitt ursprung i den lokala traditionen. Den har fått sitt namn efter den behållare där den sjuder: cassole. Legenden: Cassoulet föddes under en belägring där chaurierna (invånarna i Castelnaudary) var martyrer under medeltiden. På grund av bristen på mat samlade de ihop och tillagade alla de sista livsmedel de hade kvar, vilket gav upphov till den berömda cassoulet från Castelnaudary.
Vit Nät Fällstol M2 - Fällstolar

Vit Nät Fällstol M2 - Fällstolar

Fällbar stol som uppfyller kraven från yrkesverksamma och kommuner! Användningsområden för CHR / Catering, Kommuner och Föreningar, Professionella inom evenemang. En stol med designat utseende, mångsidig, praktisk och ultra robust! Set med 4 fällbara stolar Net med grått ben i svart färg: Sits med rundade kanter för ökad komfort för benen. Benen är rektangulära stålrör med rundade hörn 30x15 mm och en tjocklek på 1,2 mm. Benen är utrustade med ljuddämpande gummifötter. Denna fällbara stol Net klarar enkelt en belastning på 120 kg. Säljs i set om 4 fällbara stolar Net med grått ben i svart färg. Mått för den fällbara stolen Net: Ryggstöd med kurvformad höjd 25 cm. F/L/D hopfälld: 50,5 x 110 x 11 cm. Vikt: 4,8 kg. Tvättbar med svamp, Ergonomisk, Sitsdjup: 44 cm. Höjd: 83,5 cm. Höjd hopfälld: 110 cm x Bredd hopfälld: 50,5 cm. Finns även i svart, se längst ner på sidan. Ref:NETBLC
Bandtransportörer - Transportörer för Gruvor och Stenbrott

Bandtransportörer - Transportörer för Gruvor och Stenbrott

Konception, tillverkning och integration. Lösningar för hantering inom gruvor och stenbrott. Från enkel transportör till komplett anläggning, vi har en lösning som passar dina behov. Vi erbjuder en tillverkare av bandtransportörer med över 25 års erfarenhet inom området.
Cassoulet från Castelnaudary i burk 2 portioner 1200g - Våra Cassoulets

Cassoulet från Castelnaudary i burk 2 portioner 1200g - Våra Cassoulets

Haricots lingots ursprung Frankrike, confiterad anka (för sin kvalitet använder vi endast anklår), ursprung Frankrike, korv och fläskkött ursprung Frankrike, svål, tomat, salt, peppar, kryddor. SULFITER spår. KOCKENS RÅD: Lägg cassoulet i en lergryta så att korvarna syns och tillsätt ett halvt glas vatten. Jag låter det sedan gratinera i ugnen medan jag går ner i källaren för att hämta Corbières-vinet eller Minervois för att komplettera rätten. Det är kungarätten i Castelnaudary, som kommer från den lokala traditionen. Den har fått sitt namn från den behållare där den sjuder: cassole. Legenden: Cassoulet föddes under en belägring där Chauriens (invånarna i Castelnaudary) var martyrer under medeltiden. På grund av bristen på mat samlade de ihop och tillagade alla de sista varorna de hade kvar, vilket gav upphov till den berömda cassoulet från Castelnaudary.