Produkter för delar och delar (4)

Slitdelar för din pelletproduktion

Slitdelar för din pelletproduktion

För att säkerställa en konstant och optimal prestanda av din utrustning i pelletstillverkning är det avgörande att upprätthålla deras goda funktion. Med tiden blir det oundvikligt att byta ut vissa slitdelar för att bevara effektiviteten och kvaliteten på din produktionslinje. Vårt kompletta sortiment av reservdelar är utformat för att möta dessa grundläggande behov, vilket garanterar kontinuitet och driftsäkerhet.
Stålplanteringskärl med 4 justerbara ben - Stålplanteringskärl med nätmönster på den övre delen på 4 sidor

Stålplanteringskärl med 4 justerbara ben - Stålplanteringskärl med nätmönster på den övre delen på 4 sidor

Stålplanterare med nätmönster på den övre delen på alla fyra sidor, klädd med 304L rostfritt stål. Med 4 justerbara fötter. Referens: JA3600 Produktmått: Övre sektion: 1000 x 1000mm • Nedre sektion: 850 x 850mm • H. 1000mm
Cassoulet från Castelnaudary i burk 2 portioner 1100g - Våra Cassoulets

Cassoulet från Castelnaudary i burk 2 portioner 1100g - Våra Cassoulets

Haricots lingots ursprung Frankrike, confiterad anka (för sin kvalitet använder vi endast anklår), ursprung Frankrike, korv och fläskkött ursprung Frankrike, svål, tomat, salt, peppar, kryddor. SULFITTRÄNGER. KOCKENS RÅD: Lägg cassoulet i en lergryta så att korvarna syns. Jag tillsätter, för min del, ½ glas vatten. Jag låter den gratinera i ugnen medan jag går ner i min vinkällare för att hämta en god Corbières eller Minervois att ha till. Detta är den kungliga rätten från Castelnaudary, som har sitt ursprung i den lokala traditionen. Den har fått sitt namn efter den behållare där den sjuder: cassole. Legenden: Cassoulet föddes under en belägring där chaurierna (invånarna i Castelnaudary) var martyrer under medeltiden. På grund av bristen på mat samlade de ihop och tillagade alla de sista livsmedel de hade kvar, vilket gav upphov till den berömda cassoulet från Castelnaudary.
Cassoulet från Castelnaudary i burk 2 portioner 1200g - Våra Cassoulets

Cassoulet från Castelnaudary i burk 2 portioner 1200g - Våra Cassoulets

Haricots lingots ursprung Frankrike, confiterad anka (för sin kvalitet använder vi endast anklår), ursprung Frankrike, korv och fläskkött ursprung Frankrike, svål, tomat, salt, peppar, kryddor. SULFITER spår. KOCKENS RÅD: Lägg cassoulet i en lergryta så att korvarna syns och tillsätt ett halvt glas vatten. Jag låter det sedan gratinera i ugnen medan jag går ner i källaren för att hämta Corbières-vinet eller Minervois för att komplettera rätten. Det är kungarätten i Castelnaudary, som kommer från den lokala traditionen. Den har fått sitt namn från den behållare där den sjuder: cassole. Legenden: Cassoulet föddes under en belägring där Chauriens (invånarna i Castelnaudary) var martyrer under medeltiden. På grund av bristen på mat samlade de ihop och tillagade alla de sista varorna de hade kvar, vilket gav upphov till den berömda cassoulet från Castelnaudary.