Produkter för du naturliga (2)

Sojalecitin Vätska

Sojalecitin Vätska

Sojalecitin, biprodukten av raffinerad sojabönolja, tillverkas av de gummier som erhålls under degummingsprocessen av den råa sojabönoljan (för att producera raffinerad sojabönolja). Under degummingsprocessen extraheras och dehydreras gummier under kontrollerade förhållanden för att få rått sojalecitin. Detta råa sojalecitin raffineras och standardiseras vidare i olika kvaliteter för att fungera som råmaterial i olika tillämpningar. Sojalecitin har en karakteristisk gyllene gul färg, det är visköst till sin natur och har en karakteristisk doft av sojabönor. Mångsidigheten och de multipurpose egenskaperna hos sojalecitin gör det möjligt att fungera som stabilisator, dispergeringsmedel, emulgeringsmedel, våtmedel, antioxidant, anti-sprutmedel, frigöringsmedel, bindemedel, viskositetsreducerare, etc. i en mängd olika tillämpningar. Sojalecitinstandard används i olika produkter såsom inom livsmedel, kosmetika, läkemedel, nutraceuticals och hälso- och sjukvårdsapplikationer.
Light Muscovado, oraffinerat rörsocker från "Dodo Sugar" - 25kg, 500g

Light Muscovado, oraffinerat rörsocker från "Dodo Sugar" - 25kg, 500g

,,Dodo Cukrus" Light Muscovado är ett mjukt, fuktigt socker med fint korniga ljusbruna kristaller, rikt på naturlig melass som ger det sin klibbiga konsistens, speciella smak och arom. Det används inom konfektyr, i bakning, särskilt i kryddiga fruktkakor och pepparkakor samt i tillagningen av salta rätter och sötsura såser. Det är också perfekt för att karamellisera popcorn. Denna produkt är tillverkad av sockerrörsjuice genom en naturlig process, det vill säga utan kemikalier och tillsatser.