Lonzo Gryta - Skivad Lonzo utan nitrit
Du lonzo skärs fint i en 100% återvinningsbar glasburk. Bredvid versionen "Popine" på 70g, upptäck XXL-versionen, Chaudron i 600g! Tack vare sitt innovativa koncept kan Chaudron av lonzo förvaras i rumstemperatur i 3 månader innan öppning. Tillverkat i vår verkstad i Laissac, Aveyron, följer lonzo, även kallad lomo eller lonzu, det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: fläskfilé, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från fläskfilé, denna lonzo erbjuder en charkuteriprodukt utan nitrit och utan konserveringsmedel, 100% naturlig. Saltad och pepprad för hand, denna hantverksmässiga lonzo kommer att tas ut från torkarna efter 3 till 4 månader för att skäras fint och placeras i sin glasburk innan den vakuumförpackas.
Ursprung: Laissac, Aveyron
Vikt: 600g
DLC: 90 dagar