Basilika 100% naturlig - Aromatiska örter
Basilika används som en aromatisk ört för att ge mer smak och fräschör till dina rätter, och idéerna för att använda den är oändliga.
Användningar av basilika i matlagning:
Dess citrondoft är utsökt när den kombineras med pasta.
Den passar bra med fiskar som rödspätta, ansjovis och skaldjur.
Den förhöjer smaken på rött och vitt kött som kyckling och nötkött …
Basilika ger smak åt tomatbaserade rätter: tomatsåser, pizzor, ratatouille.
Den är utmärkt med alla sorters grönsaker: auberginer, zucchini, svamp, kronärtskockor, kikärtor, ris.
Den gifter sig väl med vitlök, lök, timjan och olivolja.
Den smaksätter vinägrett, sallader och ostar som mozzarella.
Det är en delikatess med ägg, oavsett om de är i omeletter eller rörda.
Fördelarna med basilika:
Det är ett naturligt antibakteriellt medel som renar dina lungor och bronker från oönskade ämnen.