Produkter för ferragamo död (6)

Äggtagliatelle

Äggtagliatelle

Färska äggtagliatelle är en långpastasort som är känd över hela världen för sin konsistens, smak och storlek. Den är synonym med emiliansk matlagning, är mycket mångsidig och kan användas i otaliga rätter. Den är idealisk med ragù (köttsås), svampsås eller tryffelsås, och är lika läcker med enkla tomatsåser.
Äggtagliatelle

Äggtagliatelle

Äggtagliatelle, tillverkade av färska ägg och bronzeträdda, 100% italienskt vete - 100% Made in Italy
Paccheri

Paccheri

Bronzově tažené a pomalu sušené Paccheri, 100% italské pšenice a bez přidaných konzervantů
Teknisk support

Teknisk support

Samarbete med designern Egenskaperna hos Bossong-fästen definieras utifrån de specifika parametrarna för varje enskilt projekt, samt dimensionerna på det hål de måste förankras i, vilket beror på typen av material som utgör underlaget. Förändringen av information som rör kunskapen om byggnadens bevarande tillstånd och målen för de föreslagna åtgärderna, ritningar och bilder, mönstret av sprickor och deformationer, samt utformningen av åtgärderna, är mycket viktiga för att definiera vilken typ av fäste som passar bäst för tillämpningen och även för att utvärdera åtgärden ur ekonomisk synvinkel. Tester på plats Behovet av att ge konstruktionsingenjörer möjlighet att bedöma beteendet hos injicerade fästen i en viss tillämpning och i en specifik miljö har lett till att Bossong utrustar sina tekniker med mobil instrumentering som möjliggör genomförande av tester på plats.
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

De mignon-kött tortellini är ett hantverksmässigt mästerverk från den italienska kulinariska traditionen, ett emblem för gastronomisk kultur i Emilia-Romagna. Pastadegen rullas ut till en minimal tjocklek, vilket ger dessa små och eleganta tortellini en unik lätthet och delikatess. Fyllningen är en balans av kött, kokt skinka, mortadella och en touch av muskotnöt. Varje ingrediens är noggrant utvald och doserad för att säkerställa en intensiv och smakrik slutsmak.
Ägg Tagliatelle

Ägg Tagliatelle

Färska äggtagliatelle är en långpastasort som är känd över hela världen för sin konsistens, smak och storlek. Den är synonym med emiliansk matlagning, är mycket mångsidig och kan användas i otaliga rätter. Den är idealisk med ragù (köttsås), svampsås eller tryffelsås, och är lika läcker med enkla tomatsåser.