Produkter för ferragamo död (4)

Äggtagliatelle

Äggtagliatelle

Färska äggtagliatelle är en långpastasort som är känd över hela världen för sin konsistens, smak och storlek. Den är synonym med emiliansk matlagning, är mycket mångsidig och kan användas i otaliga rätter. Den är idealisk med ragù (köttsås), svampsås eller tryffelsås, och är lika läcker med enkla tomatsåser.
Kommunikation

Kommunikation

Briljanta idéer för att förmedla hjärtat och själen i ditt företag. Rör ditt publik, fånga deras uppmärksamhet, förtrolla dem med din charm.
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

De mignon-kött tortellini är ett hantverksmässigt mästerverk från den italienska kulinariska traditionen, ett emblem för gastronomisk kultur i Emilia-Romagna. Pastadegen rullas ut till en minimal tjocklek, vilket ger dessa små och eleganta tortellini en unik lätthet och delikatess. Fyllningen är en balans av kött, kokt skinka, mortadella och en touch av muskotnöt. Varje ingrediens är noggrant utvald och doserad för att säkerställa en intensiv och smakrik slutsmak.
Ägg Tagliatelle

Ägg Tagliatelle

Färska äggtagliatelle är en långpastasort som är känd över hela världen för sin konsistens, smak och storlek. Den är synonym med emiliansk matlagning, är mycket mångsidig och kan användas i otaliga rätter. Den är idealisk med ragù (köttsås), svampsås eller tryffelsås, och är lika läcker med enkla tomatsåser.