Produkter för friomed cream (7)

Löpe-kasein

Löpe-kasein

Rennet-kasein är tillverkat av skummad mjölk som koagulerats med löpe. Efter koaguleringen separeras det från vassleproteiner, laktos och mineraler för att rena den slutliga produkten. Senare koncentreras och torkas det. Den slutliga produkten kommer i form av ett småkornigt, fritt flödande pulver av krämvit färg, med neutral lukt och smak. Foodcom S.A. levererar naturlig och färsk Rennet-kasein med 30 till 90 mesh.
Anhydrous mjölkfett (AMF)

Anhydrous mjölkfett (AMF)

Anhydrous Milk Fat (AMF) kan tillverkas av smör eller 35%-45% grädde, beroende på säsongen. Produktionsprocessen består av att ta bort nästan all vatten och icke-fettiga fasta ämnen med hjälp av centrifuger. Tack vare detta är produkten lättare att bevara och lagra eftersom den innehåller mindre vatten.
Fryst Smör

Fryst Smör

Namnet smör är reserverat för produkter utan vegetabiliska fetter med en specifik mjölkfettinnehåll - minst 82% (inte mer än 16% vatten och 2% torrmjölk utan fett). Det tillverkas genom att vispa färsk eller fermenterad grädde eller mjölk för att separera smöret från kärnmjölken. Produkten är rik på vitaminerna A, D, K.
Vasslepermeat

Vasslepermeat

Permeat tillverkas av färsk pastöriserad avfettad mjölk, som uppstår efter ultrafiltrering av mjölk för att extrahera proteiner och fetter. Produkten torkas sedan med hjälp av avancerade spraytorkningstekniker. Produkten kallas ibland "avfettad vassle", när den erhålls från vassle. Tack vare att vasslepermeat är rikt på laktos men har ett lågt proteininnehåll, kan det användas för att producera godis, bakverk och fetter. Det tillsätts också i produktionen av glass, smältost, drycker och kosmetika.
Löpe-kasein

Löpe-kasein

Kaseinet från löpe framställs av avskummad mjölk som koaguleras med löpe. Efter koaguleringen separeras produkten från vasslen, koncentreras och torkas. Kaseinet från löpe kan användas vid tillverkning av funktionella ostar, klinisk nutrition, kosttillskott för fitness, såser och dressingar, pålägg och delikatesser.
Löpe-kasein

Löpe-kasein

Kasein från löpe tillverkas av avfettad mjölk som koaguleras med löpe. Efter koaguleringen separeras det från vassleproteiner, laktos och mineraler för att rena slutprodukten. Därefter koncentreras och torkas det. Slutprodukten har formen av ett fint, löst pulver med en krämigt vit färg, med en neutral doft och smak. Foodcom SA levererar naturligt och färskt kasein från löpe med kornstorlekar från 30 till 90.
Deminiraliserad vassle (DEMI)

Deminiraliserad vassle (DEMI)

Demineraliserat vasslepulver (DEMI) tillverkas genom att ta bort en del av mineralerna från flytande sötvassle. Beroende på syftet kombineras många tekniker: jonbyte, elektrodialys, ultrafiltrering, mikrofiltrering eller nanofiltrering. Foodcom S.A. erbjuder ett brett utbud av demineraliserade pulver enligt kraven på: - 20% demineraliserat vasslepulver - utmärkt fyllmedel utan överdriven sälta, - 40%, 50% demineraliserat vasslepulver - mest populärt för choklad- och bakverksproduktion, - 70% demineraliserat vasslepulver, - 90% demineraliserat vasslepulver. Demineraliserat vasslepulver (90% demineralisering) används ofta vid tillverkning av mjölkersättning för spädbarn. Det möjliggör framställning av en sammansättning som ligger närmare bröstmjölk.