Produkter för friomed cream (11)

Centrifugerad hårmask

Centrifugerad hårmask

La Maschera Capelli Centrifugato är en pH-syrabaserad återuppbyggande behandling, idealisk för behandlade, svaga och skadade hår. Berikad med Liquepom®, en patenterad ingrediens från ekologisk toskansk tomat, erbjuder denna mask antioxidativa och skyddande egenskaper mot föroreningar. Oleolito av ekologisk toskansk morot, i kombination med Liquepom®, ger en blandning av växtbaserade vitaminer som närar och revitaliserar håret utan att tynga ner det, vilket lämnar det fylligt, mjukt och behagligt doftande. De friska gröna-fruktiga tonerna i doften, som följer AIAB:s riktlinjer, tillför en touch av fräschör till behandlingen. Denna mask är avsedd för dem med sprött, behandlat, svagt och skadat hår, och erbjuder en riktad återställande och stärkande behandling. Den är också idealisk som underhållsbehandling för att bevara håret friskt och glänsande, att växla med vanliga produkter. Rekommenderas som en inpackning före schampo på fuktigt hår eller som en behandling på längderna av tvättat hår, Maschera Capelli Centrifugato integreras perfekt i hårvårdsrutinen och erbjuder synliga och långvariga resultat.
Malet Foderkalk

Malet Foderkalk

CaCO3 95-97%, Ca 39%, Natrium 146mg/kg, Fosfor 0,22g/kg, Fuktighet 0,2%
Enfamil

Enfamil

Enfamil
Löpe-kasein

Löpe-kasein

Rennet-kasein är tillverkat av skummad mjölk som koagulerats med löpe. Efter koaguleringen separeras det från vassleproteiner, laktos och mineraler för att rena den slutliga produkten. Senare koncentreras och torkas det. Den slutliga produkten kommer i form av ett småkornigt, fritt flödande pulver av krämvit färg, med neutral lukt och smak. Foodcom S.A. levererar naturlig och färsk Rennet-kasein med 30 till 90 mesh.
Fin krita - Foder

Fin krita - Foder

CaCO3 95-97%, Ca 39%, Natrium 146mg/kg, Fosfor 0,22g/kg, Fuktighet 0,2%
Anhydrous mjölkfett (AMF)

Anhydrous mjölkfett (AMF)

Anhydrous Milk Fat (AMF) kan tillverkas av smör eller 35%-45% grädde, beroende på säsongen. Produktionsprocessen består av att ta bort nästan all vatten och icke-fettiga fasta ämnen med hjälp av centrifuger. Tack vare detta är produkten lättare att bevara och lagra eftersom den innehåller mindre vatten.
Fryst Smör

Fryst Smör

Namnet smör är reserverat för produkter utan vegetabiliska fetter med en specifik mjölkfettinnehåll - minst 82% (inte mer än 16% vatten och 2% torrmjölk utan fett). Det tillverkas genom att vispa färsk eller fermenterad grädde eller mjölk för att separera smöret från kärnmjölken. Produkten är rik på vitaminerna A, D, K.
Vasslepermeat

Vasslepermeat

Permeat tillverkas av färsk pastöriserad avfettad mjölk, som uppstår efter ultrafiltrering av mjölk för att extrahera proteiner och fetter. Produkten torkas sedan med hjälp av avancerade spraytorkningstekniker. Produkten kallas ibland "avfettad vassle", när den erhålls från vassle. Tack vare att vasslepermeat är rikt på laktos men har ett lågt proteininnehåll, kan det användas för att producera godis, bakverk och fetter. Det tillsätts också i produktionen av glass, smältost, drycker och kosmetika.
Löpe-kasein

Löpe-kasein

Kaseinet från löpe framställs av avskummad mjölk som koaguleras med löpe. Efter koaguleringen separeras produkten från vasslen, koncentreras och torkas. Kaseinet från löpe kan användas vid tillverkning av funktionella ostar, klinisk nutrition, kosttillskott för fitness, såser och dressingar, pålägg och delikatesser.
Löpe-kasein

Löpe-kasein

Kasein från löpe tillverkas av avfettad mjölk som koaguleras med löpe. Efter koaguleringen separeras det från vassleproteiner, laktos och mineraler för att rena slutprodukten. Därefter koncentreras och torkas det. Slutprodukten har formen av ett fint, löst pulver med en krämigt vit färg, med en neutral doft och smak. Foodcom SA levererar naturligt och färskt kasein från löpe med kornstorlekar från 30 till 90.
Deminiraliserad vassle (DEMI)

Deminiraliserad vassle (DEMI)

Demineraliserat vasslepulver (DEMI) tillverkas genom att ta bort en del av mineralerna från flytande sötvassle. Beroende på syftet kombineras många tekniker: jonbyte, elektrodialys, ultrafiltrering, mikrofiltrering eller nanofiltrering. Foodcom S.A. erbjuder ett brett utbud av demineraliserade pulver enligt kraven på: - 20% demineraliserat vasslepulver - utmärkt fyllmedel utan överdriven sälta, - 40%, 50% demineraliserat vasslepulver - mest populärt för choklad- och bakverksproduktion, - 70% demineraliserat vasslepulver, - 90% demineraliserat vasslepulver. Demineraliserat vasslepulver (90% demineralisering) används ofta vid tillverkning av mjölkersättning för spädbarn. Det möjliggör framställning av en sammansättning som ligger närmare bröstmjölk.