Produkter för förpackningen (28)

Sardiner i Tomatsås - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Sardiner i Tomatsås - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

De sardiner som fångas i september är av bästa kvalitet. De ångas och packas i olja eller inlagd sås, eller kokas med tomat.
Mussla i inlagd sås (liten) - Pepus - Fisk, Fisk och Skaldjur

Mussla i inlagd sås (liten) - Pepus - Fisk, Fisk och Skaldjur

Pepus-musslan odlas på de bästa plattformarna och väljs efter storlek. Den friteras sedan i olivolja och förbereds i en mild inläggning.
Inlagd Musselsås - Premium Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Inlagd Musselsås - Premium Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Musslan från de bästa flottarna i Ría de Arousa samlas in och friteras i jungfruolivolja. Senare tillsätts en inlagd sås gjord av vinäger, paprika och utvalda kryddor. Bitar: 12/16 Bitar: 3/4 Bitar: 4/6 Bitar: 6/8
Sardiner i Vegetabilisk Olja - Pepus - Fisk, Fisk och Skaldjur

Sardiner i Vegetabilisk Olja - Pepus - Fisk, Fisk och Skaldjur

Sardiner i Vegetabilisk Olja - Pepus
Lätt Tonfisk i Vegetabilisk Olja - Pepus - Fisk, Fisk och Skaldjur

Lätt Tonfisk i Vegetabilisk Olja - Pepus - Fisk, Fisk och Skaldjur

Pepus vit tonfisk är noggrant tillverkad av de bästa delarna av fisken och konserveras sedan i oliv- eller vegetabilisk olja.
Bläckfisk i Olivolja - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Bläckfisk i Olivolja - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Espinaler-bläckfisken kokas för att uppnå sin extraordinära textur. Senare hackas den för att presenteras i skivor och packas i olivolja eller galicisk sås. Bitar: 3/5 Bitar: 10/15
Vit Tonfiskmage i Olivolja - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Vit Tonfiskmage i Olivolja - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Bonito fångas i Kantabriska havet. Efter tillagning tillsätts den mest värdefulla delen av Bonito, med en honungsliknande konsistens och fantastisk smak, jungfruolivolja och salt. Detta är en naturlig produkt gjord av en högkvalitativ blå fisk och har många hälsofördelar.
Baby Sardiner i Olivolja - Premium Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Baby Sardiner i Olivolja - Premium Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

I september fiskar vi och väljer våra bästa kvalitets-sardiner. Ångkokta och handpackade i rik olivolja, placerar denna process sardins naturliga smak och textur i centrum. Alternativ 1: 20/25 Alternativ 2: 30/40
Vit Tonfisk Inlagd - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Vit Tonfisk Inlagd - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Bonito del Norte fångas i Kantabriska havet mellan juni och oktober med selektivt fiskeutrustning, en och en, med krokar. Den kännetecknas av sitt vita och möra kött, milda smak och saftiga konsistens. Den konserveras och täcks med en mild inlagd sås. Den innehåller inte gluten. Mat som är lämplig för celiaker.
Inlagd Sardin i Olivolja - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Inlagd Sardin i Olivolja - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

De sardiner som fångas i september är av bästa kvalitet. De ångas och packas i olja eller inlagd sås, eller kokas med tomat.
Inlagda Musslor - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Inlagda Musslor - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Espinaler-räkan är marisqueda i rena vatten, vid sin optimala tidpunkt, för att bevara alla sina egenskaper. Det är en produkt som är mycket uppskattad för sin kvalitet och textur. Denna produkt har varit skaldjur, bearbetad och förpackad utan avbrott för att bevara färskhet och smak. Särskild omsorg har lagts på att rengöra den, för att ta bort sand. Bitar: 10/12 Bitar: 14/16 Bitar: 20/30 Bitar: 6/8 Bitar: 4/6 Bitar: 7/10
Vit Tonfiskmage i Olivolja - Premium Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Vit Tonfiskmage i Olivolja - Premium Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Bonito är tillverkat av fisk som fångas under sommarmånaderna när stora grupper närmar sig den kantabriska havet. Det kännetecknas av sitt vita och möra kött samt saftiga konsistens. Den 100% naturliga produkten tillagas och olivolja och salt tillsätts, eller inlagd sås. Bitar: 10 Bitar: 24
Baby Sardiner i Olivolja Xeito - Premium Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Baby Sardiner i Olivolja Xeito - Premium Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Det fiskas med 'xeito'-tekniken, en hållbar fiskeform som garanterar högsta kvalitet på våra färska produkter. Ångad och handpackad i rik olivolja, bevarar denna process sardiners naturliga smak och textur. Alternativ 1: 3/5 Alternativ 2: 8/10
Babybläckfisk i Olivolja - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Babybläckfisk i Olivolja - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Bläckfisken är fylld med sina egna tentakler genom en delikat och hantverksmässig produktionsprocess. Den rengörs för hand, en och en, och olivolja tillsätts. Ett mört och läckert snacks som överraskar med sin smak och textur. Bitar: 10/15 Bitar: 3/5 Bitar: 5/8
Babybläckfisk i Bläck - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Babybläckfisk i Bläck - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Bläckfisken är fylld med sina egna tentakler genom en delikat och hantverksmässig produktionsprocess och får vila i sin egen bläck. Bitar: 10/15 Bitar: 3/5 Bitar: 5/8
Belly Light Tonfisk i Olivolja - Pepus - Fisk, Fisk och Skaldjur

Belly Light Tonfisk i Olivolja - Pepus - Fisk, Fisk och Skaldjur

Pepus lätt tonfiskmage är gjord av den bästa delen av fisken. Den är försiktigt konserverad och badad i olivolja.
Baby Sardiner i Olivolja - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Baby Sardiner i Olivolja - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

I september fiskar vi och väljer ut våra bästa sardiner. Ångkokta och handpackade i rik olivolja, placerar denna process sardinen naturliga smak och textur i centrum. Bitar 01:10/12 Bitar 02:14/16 Bitar 03:16/20
Babybläckfisk i Olivolja - Premium Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Babybläckfisk i Olivolja - Premium Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Bläckfisken är fylld med sina egna tentakler genom en delikat och hantverksmässig produktionsprocess. Den rengörs för hand en och en och olivolja tillsätts. Ett mört och läckert snacks som överraskar med sin smak och textur.
Kryddiga Baby Sardiner i Olivolja - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Kryddiga Baby Sardiner i Olivolja - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

I september fiskar vi och väljer våra bästa kvalitets-sardiner. Ångade och handpackade i rik olivolja, placerar denna process sardinen naturliga smak och textur i centrum. Bitar: 10/12 Bitar: 14/16 Bitar: 16/20
Lätt Tonfisk i Olivolja - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Lätt Tonfisk i Olivolja - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Bonito fångas i Kantabriska havet. Efter tillagning tillsätts den mest värdefulla delen av Bonito, med en honungsliknande konsistens och fantastisk smak, jungfruolivolja och salt. Det är en naturlig produkt gjord av en högkvalitativ blå fisk och har många hälsofördelar.
Kryddig Sardin - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Kryddig Sardin - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

De sardiner som fångas i september är av bästa kvalitet. De ångas och packas i olja eller inlagd sås, eller tillagas med tomat.
Vit Tonfisk i Olja (Pack 2) - Pepus - Fisk, Fisk och Skaldjur

Vit Tonfisk i Olja (Pack 2) - Pepus - Fisk, Fisk och Skaldjur

Pepus vit tonfisk är noggrant tillverkad av de bästa delarna av fisken och konserveras sedan i oliv- eller vegetabilisk olja.
Mussla i inlagd sås (Stor) - Pepus - Fisk, Fisk och Skaldjur

Mussla i inlagd sås (Stor) - Pepus - Fisk, Fisk och Skaldjur

Pepus-musslan odlas på de bästa plattformarna och väljs efter storlek. Den friteras sedan i olivolja och förbereds i en mild inläggning.
Makrillfiléer - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Makrillfiléer - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Makrillfiléer - Espinaler Alternativ 1: 10/12 Alternativ 2: 14/16 Alternativ 3: 16/20
Vit Tonfisk i Olivolja - Pepus - Fisk, Fisk och Skaldjur

Vit Tonfisk i Olivolja - Pepus - Fisk, Fisk och Skaldjur

Pepus vit tonfisk är noggrant tillverkad av de bästa delarna av fisken och konserveras sedan i olivolja.
Sardiner i Olivolja - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

Sardiner i Olivolja - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur

De sardiner som fångas i september är av bästa kvalitet. De ångas och packas i olja eller inlagd sås, eller tillagas med tomat.
Baby Sardin i Vegetabilisk Olja - Pepus - Fisk, Fisk och Skaldjur

Baby Sardin i Vegetabilisk Olja - Pepus - Fisk, Fisk och Skaldjur

Pepus baby sardiner fångas under höstmånaderna. Sedan ångas de och packas i vegetabilisk olja.
Tärnad Bläckfisk i Vegetabilisk Olja - Pepus - Fisk, Fisk och Skaldjur

Tärnad Bläckfisk i Vegetabilisk Olja - Pepus - Fisk, Fisk och Skaldjur

Pepus tärnad bläckfisk är hackad och noggrant konserverad med olja. Att äta den lite varm och med paprika gör den ännu godare.