Emir Naturlig Extra Virgin Olivolja
Vår anläggning i Hatay-Antakya började sin verksamhet 1993 med alla produktionsprocesser.
Jungfruolivolja som erhållits från våra små och medelstora tillverkare samt från andra regioner i Turkiet lagras i rostfria ståltankar under förhållanden där temperaturen inte överstiger 18⁰C (ungefär 65°F), följt av noggranna fysiska, kemiska och sensoriska analyser. Raffinering av vegetabiliska oljor är en mycket kritisk process som kräver teknologisk kompetens och tillförlitlighet. All olivolja som inte kan konsumeras direkt, har hög syrahalt och sensoriska defekter och klassificeras som "rå eller lampolja" måste raffineras för att bli ätbar.
Emir Olivolja är skyldig sin starka position inom livsmedelssektorn till sin företagsledningsstrategi, kvalificerad och hängiven arbetskraft, innovation och ständig utveckling. Bland företagets kort- och långsiktiga planer finns att stärka sin position på världsmarknaderna samt att öka produktionskvaliteten och effektiviteten.