Produkter för gingerproducenter (4)

100% naturlig ingefära

100% naturlig ingefära

Med en lätt kryddig och varm smak ger ingefära en trevlig doft till rätterna. Användningar av ingefära i matlagning: *Ingefära i salta rätter: Ingefära passar bra med alla typer av kött, fisk, skaldjur, grönsaker (som zucchini), marinader och salladsdressing... * Ingefära i söta rätter: Ingefära passar bra med frukter, på pajer, sylt, fruktsallader, ugnsbakade frukter, kompott, te... Fördelarna med ingefära: Stark antioxidantkraft, Anti-inflammatoriska egenskaper, Lindrar matsmältningsproblem, Främjar hjärt-kärlhälsa, Mycket låg kaloriinnehåll.
Madagaskar Ingefära

Madagaskar Ingefära

Tillgänglig i torkad ingefära eller ingefära i pulverform, kommer denna krydda att passa utmärkt till dina fiskrätter och förhöja även dina kötträtter eller grillningar. Upptäck vår 100% naturliga ingefära förpackad i återförslutningsbara hermetiska påsar: Ingefära är en växt som växer i tropiska länder. På Madagaskar odlas den i östra delen av landet. Den tillhör samma familj som gurkmeja, och det är dess rot, rhizomen, som konsumeras. När roten har blivit gul, skördas den, rengörs och torkas. Denna process gör att ingefäran kan bevaras längre samtidigt som dess näringskvaliteter bibehålls. Vikt: 250 g Mängd: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1 kg Form: Ingefära i pulverform, Torkad ingefära
HE Ingefära

HE Ingefära

Latinskt namn: Zingiber officinale Destillerad del: Rhizom Ursprung: Nord- och sydöstra Madagaskar Indikationer: Dyspepsi, flatulens, matsmältningsbesvär, aerkoli, aptitlöshet, förstoppning Ledvärk och reumatism Impotens Candidoser
Citronella Krydda

Citronella Krydda

Citronella Krydda Ref: EPI022 Innehåll: 100 g