Produkter för gourmand belgian (21)

Kampanj

Kampanj

Traditionell landsbygdsterrin i 90g Jean Brunet
Jambonneau - Lokala Konserver

Jambonneau - Lokala Konserver

Servera färsk, med ett tillbehör av grönsaker eller i en sallad av ditt val: ruccola, mesclun, ekblad…
Hantverksmässig Kastanjemarmelad

Hantverksmässig Kastanjemarmelad

kastanjemarmelad hantverk komposition: 100% kastanjer från Ardèche, vanilj, socker 320 g burk Vikt: 500 g
Beaujolais Byar

Beaujolais Byar

Traditionell beaujolaismetod: Semikarbonsyrning. Vinet får vila i rostfria tankar för att bevara all fräschör från frukten som är typisk för Beaujolais. SMAKNOTER Intensiv och djup rubinröd färg med glänsande reflektioner. Uttrycksfull, näsan erbjuder kryddiga, rostade och vaniljiga aromer samt fruktiga inslag av björnbär och surkörsbär. Munnens angrepp är fullt av harmoni, runt och läckert. Gommen avslöjar rostade och vaniljiga smaker, blandat med små svarta bär. MAT- OCH VINPARINGAR Servera vid cirka 15°C till en rostad kanin, en grillad entrecôte eller en blodpudding med stekta äpplen. Det passar också utmärkt till ostar som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druva: Gamay Noir Vingård: granitjordar – kontinentalt klimat
Viner från Beaujolais

Viner från Beaujolais

Le Domaine de Gry-Sablon och Vins Dominique MOREL producerar flera appellationer i crus du Beaujolais: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc, Rouge, rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé. Domaine som är ledande i Beaujolais-regionen, vi söker seriösa importörer i olika länder där vi ännu inte är distribuerade.
Merlemont

Merlemont

Pastöriserad komjölk och grädde (ursprung Frankrike), Salt, Mikrobiellt koaguleringsmedel, Mjölksyrabakterier och mognadsferment, Förstärkare: kalciumklorid. Annatto Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos och mjölkprotein) Våra produkter är inte märkta som GMO i enlighet med förordningarna 1829/2003EG och 1830/2003/EG. Vi följer reglerna för icke-närvaro av GMO upp till 0,9% i enlighet med de europeiska förordningarna EG 1829/2003 och 1830/2003. Intyg om jonisering Vi intygar, baserat på garantier och intyg från våra leverantörer, att våra produkter, ingredienser och tillsatser: inte har genomgått behandling med jonisering i enlighet med dekret nr 2001-1097 av den 16/11/01. Analys för: 100g Fett: 33,26g Protein: 17,56g Socker (g): 0,9 Natrium (mg): 1,294g Energi Kcal: 372 Energi KJ: 1538,71 Format: Rund Vikt: 230g Förpackning: Papper Överförpackning: Kartong Lagringstemperatur: +2°C/+8°C
Hallon - RÖDA FRUKTER

Hallon - RÖDA FRUKTER

Ingredienser och allergener: Hallon, socker, citronsaft, geleringsmedel: äppelpektin. Genomsnittligt näringsinnehåll per 100g Energi 985/232 kJ kcal Fett < 0.5 g Varav mättat fett < 0.1 g Kolhydrater 55 g Varav sockerarter 54 g Protein 0.9 g Salt 0.01 g Hallonsylt är en läcker fruktsylt som fångar essensen av mogna och saftiga hallon. Denna livfulla och smakrika sylt hyllar de söta och lätt syrliga egenskaperna hos dessa läckra bär. Vikt: 335g SKU: 3 455 149 000 294
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Jäsningen av våra röda viner sker mellan 25° och 30°C i termoreglerade ståltankar. Vi praktiserar en délestage vid halva jäsningen för att uppnå en bättre extraktion mellan skalen och musten, och sedan sker extraktionen mer försiktigt. Följt av en postfermentativ maceration på 8 dagar. Doften är uttrycksfull, med kryddiga, rostade, vaniljiga toner och mörka frukter som blandar en vacker tanninstruktur, inbäddad, lakrits med inslag av konserverade körsbär. Ett vackert vin som vi kan njuta av redan nu efter en karaffering på 10 till 12 timmar. Att avnjuta med en rostad kött eller en hårdost. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Yta: 30 ha Utseende: vacker djup, rubinröd färg
Crémant de Bourgogne - Blanc de Blanc

Crémant de Bourgogne - Blanc de Blanc

Druvorna skördas för hand. För denna Cuvée använder vi endast de första pressningarna av våra bästa årgångar. Vinet mognar i tankar endast under den första alkoholjäsningen. i cirka 3 månader, följt av buteljering med vår andra jäsning andra jäsning för att skapa fina bubblor. Vinet lagras sedan på latar i minst 1 år för optimal kvalitet. Mat- och vinparning : Blanc de Blancs är ett idealiskt komplement till aperitifer eller helt enkelt grillad fisk. helt enkelt grillad fisk eller rostbiff med oliver. Aromer & Smaker : Denna Crémant de Bourgogne har en ljus gyllene färg med fina bubblor. med inslag av citrusfrukter. Citron och lime dominerar och ger en härlig friskhet på gommen. friskhet på gommen. Mineraliteten som tillhandahålls av druvsorterna som är planterade i ler-kalkjord, ger detta vin en solid komplexitet som kommer att tilltala dem som gillar att upptäcka nya saker.
Château Tourril

Château Tourril

En omställning till ekologiskt jordbruk. Nattliga skördar. Fermentering i temperaturreglerade rostfria tankar, Pressning. Lagring i temperaturreglerade rostfria tankar, Lagring på jästfällning, Teknisk kork i kork. Leriga kalkjordar. Öga Rosa färg, ljus, med rosiga reflexer. Näsan Fruktig, intensiv, subtila citrusaromer, lätta aromer av färska frukter. Mun Aromatisk, generös, fyllig, lätta inslag av ros, lätta inslag av citrus, generösa inslag av körsbär, eleganta tanniner, fina tanniner, feta tanniner, rund, något mineralisk, strukturerad kropp, god intensitet, lång eftersmak. Mat- och vinparningar Kalla förrätter, Grillade räkor, Grillat rött kött, Asiatiska specialiteter, Efterrätter med röda frukter Färg: Rosé Druva: Cinsault, Grenache Alkohol: 13% Volym: 300 cl (Flaska)
Kondenserad mjölk - tub

Kondenserad mjölk - tub

300g av läckerhet. Och vad finns det i? Hela mjölk, socker. Allergener under lupp Mjölk. Att förvara det väl är inte svårt Sötad kondenserad mjölk i tub håller i 1 år före öppning och 3 veckor i kylskåp efter öppning. Tub och kork: slängs med hushållsavfall.
Sauternes vin AOC - Château de Rolland

Sauternes vin AOC - Château de Rolland

Chateau de Rolland, beläget strax utanför byn Sauternes, frodas på en exceptionell terroir precis vid Cironsfloden (perfekt mikroklimat för Botrytis). Ursprunget till egendomen går tillbaka till 1492 när "de Rolland-familjen" förvärvade domänen. Trogen sin historia har herr Jean Guignard överfört sin kunskap till sina tre barn: François, Lucie och Monique som nu förvaltar slottet. Guignard-familjen, som Barrière har samarbetat med i cirka 30 år, producerar regelbundet ett exceptionellt och mycket pålitligt "guldvin"!
Kampanj

Kampanj

Lantterrine i 180g - Jean Brunet
Montagny

Montagny

Ljusguld med gröna-silverreflexer. Blommiga noter (akacia, liljekonvalj) och fruktiga noter (päron, vit persika, färska druvor). Frisk och rik, smaken är mineralisk med en mycket vacker eftersmak.
Crémant de Bourgogne Extra-brut

Crémant de Bourgogne Extra-brut

Blekt, lysande färg med gröna reflektioner. Noter av mogna vitköttiga frukter (persika, päron) och ängsblommor. Fräsch och mineralisk, den perfekt balanserade smaken erbjuder en avslutning som är helt i finess.
Gentian Blåbär - RÖDA FRUKTER

Gentian Blåbär - RÖDA FRUKTER

Innehåller mindre än 2% alkohol. Myrtillkonfekten Gentiane är en fängslande fusion av vildhet och delikatess, som förenar den djärva och söta smaken av blåbär med de subtila och jordiga tonerna av gentianaroten. Denna unika och sofistikerade sylt vittnar om hantverket i smakernas förening, vilket resulterar i en pålägg som erbjuder en symfoni av smaker i munnen.
Crémant De Bourgogne Bio Brut

Crémant De Bourgogne Bio Brut

Ljus, blek färg med gröna reflektioner. Noter av konfiterad frukt och honungstoner. Tonic, drivet av citrus, är gommen elegant, med en silkeslen finish.
Crémant De Bourgogne Exception Brut Intense

Crémant De Bourgogne Exception Brut Intense

Skinande dräkt, blekguld. Aromer av småkakor, mogna stenfrukter med inslag av vita blommor och söta mandlar. Ren, djup, smaken är mineralisk med anmärkningsvärd längd.
Bourgogne Chardonnay

Bourgogne Chardonnay

Kristallklar färg. Aromer av citrusfrukter, vita frukter (päron) och stenfrukter (vinpersika), vita blommor (hagtorn). Blommig och fruktig, smaken är rund och saftig med en livlig eftersmak.
Burgund Côte Chalonnaise

Burgund Côte Chalonnaise

Pinot Noir är den enda druvsorten som odlas för detta vin. Vinrankorna ligger mellan Buxy och Saint Gengoux le National och är vanligtvis belägna på medelhöga sluttningar. Jorden är grund och luftig. Markerna är mycket steniga, vilket är idealiskt för Pinot Noir. Under sommarsäsongen behåller stenarna värmen och avger den tillbaka till vinrankan. Dessa stenar påskyndar därmed druvornas mognad. Druvorna kommer från ler-kalkhaltiga jordar med kalkdominans i Côte Chalonnaise. Lutningarna är milda och riktade öst till sydost. Uppfostran Vinifieringen börjar i rostfria tankar, för att sedan fortsätta i ekfat. Tiden i fat varierar beroende på årgångarna. Vinets karaktär Vacker röd färg, klar, med rubinreflexer, näsan öppnar sig mot de typiska röda frukterna av Pinot Noir (svarta vinbär, körsbär, röda vinbär) med rökiga, humusaktiga och ibland animaliska toner. Rikt och komplext, dess textur är fast med mjuka och eleganta tanniner. Vackert balans. Mat- och vinparningar
Mâcon-villages Chardonnay

Mâcon-villages Chardonnay

Gyllengul färg, klar. Citrus-, blommor och vita fruktnoter med inslag av mandel. Gourmand och skulpterad, gommen är uppfriskande med en elegant avslutning.