Produkter för grece pistachio (2)

Grön Mynta

Grön Mynta

Grön mynta har en lätt söt smak. Den används ofta för att bekämpa svamp och sägs hjälpa till att lösa matsmältningsproblem, minska illamående, slappna av i magmusklerna och anses vara en kraftfull antioxidant. Man tror att den hjälper till att lösa hormonella problem hos kvinnor och att den minskar kroppslig spänning och stress. Grön mynta används ofta för att smaksätta tandkräm, munskölj, tuggummi och godis.: Torkade grönmyntablad används vanligtvis för te. Häll 1 till 2 teskedar per kopp (250 ml) nykokt vatten och täcka i 8 till 10 minuter beroende på din smak. Dessutom kan den användas med honung och citron för att framhäva smaken. Ett annat mycket populärt sätt att använda torkade blad är att krydda bönor, linser och andra vegetariska rätter samt för garnering, såser och soppor. Förpackning: 125g, 250g och lösvikt
Basilika

Basilika

Torkade basilika blad har en behaglig, mjuk och varm arom samt en lätt kryddig smak. Basilika är en ört från mintfamiljen. Vissa människor använder den för förkylningar, huvudvärk, vätskeretention och njurproblem. Inom växtbaserad medicin används basilika te av ammande mödrar för att stimulera bröstmjölk och öka blodcirkulationen. I vissa kulturer minskar basilika blad klåda och svullnad orsakad av insekter. Torkad basilika används för att smaksätta olika typer av kött, fisk, sallader och såser. Torkat basilika te används ofta som en uppfriskande örtte. Häll 2 teskedar torkad basilika per kopp (250 ml) med kokande vatten och täck i 4 till 8 minuter beroende på din smak. Den används som bas för pesto och ger en distinkt smak till sallader, pasta, pizza och andra rätter. Förpackning: 250g, 500g och lösvikt