Limoncello gul
Vår limoncello produceras genom att macerera ekologiska citronskal i alkohol.
All skalning görs manuellt för att bevara hela autenticiteten i receptet.
Av italienskt ursprung serveras limoncello traditionellt som en digestif (att avnjutas mycket kall eller med krossad is).
Den kan också användas som bas i cocktails, som topping på citron sorbet eller på den berömda baba från Neapel.
Även mycket uppskattad för både salta och söta kulinariska tillagningar.
Limoncello grön
En variant av vår autentiska limoncello gul, receptet förblir oförändrat men vi använder tidigare ekologiska limefrukter än de gula citronerna.
Den konsumeras på samma sätt som den gula limoncellon.
Mildare i smaken för en smakupplevelse med finess.
Att dricka mycket kall.
Ljusguld med gröna-silverreflexer.
Blommiga noter (akacia, liljekonvalj) och fruktiga noter (päron, vit persika, färska druvor).
Frisk och rik, smaken är mineralisk med en mycket vacker eftersmak.