Alsace pepparrot remoulade - ALELOR
Kombinationen av pepparrotens rötter med beredningen "Rémoulade" ger denna pepparrot en unik karaktär! Denna pepparrot tillverkas i våra verkstäder, av en fransk rot som odlas i Alsace och skalas för hand.
En traditionell alsacisk krydda som uppskattas av alla, den kommer att förhöja dina kött, fiskar, sallader och charkuterier på ett utmärkt sätt.
Ingredienser: Pepparrot, vatten, rémoulade 23% (solrosolja, senap (vatten, senapsfrön, vinäger, salt, konserveringsmedel: natriumbisulfit), modifierad stärkelse, salt, vegetabilisk kokosfett, laktos, mjölkproteiner, dehydrerad äggula, socker, surhetsreglerande medel: citronsyra, naturliga aromer, förtjockningsmedel: xantangummi, konserveringsmedel: natriumsulfiter), vinäger.
Finns i burk om 130g, 200g och i hink om 1kg.