Produkter för indian jujubi (3)

Timutpeppar - Peppar

Timutpeppar - Peppar

Du kommer att bli förvånad över denna Timut-peppar som har en arom som liknar grapefrukt. Dess speciella smak är idealisk att kombinera med fisk, och den är supertrendig bland kockar i desserter, särskilt i chokladdesserter. I Nepal används Timut-peppar i populära rätter med potatis och tomater. Ursprung: Nepal Kvalitet: A1
Sukary 300 G - Routab Ravier

Sukary 300 G - Routab Ravier

Med en rik och honungsliknande textur är den mycket uppskattad för sina energigivande egenskaper. Det är den mest konsumerade varianten på den arabiska halvön. Härstammar från Qassim-regionen i Saudiarabien.
Grön Sichuanpeppar - Peppar

Grön Sichuanpeppar - Peppar

Grön Sichuanpeppar är fortfarande mer sällsynt än den röda eftersom den fortfarande idag odlas i naturen och därför är svårare att kontrollera. Denna sort plockas i Sichuanprovinsen i Kina och har en mycket kraftfull doft som är jämförbar med Sansho-peppar i Japan. Grön Sichuanpeppar är mycket mer citrongul än den röda. Arom: Chili, Citron++, "Bedövande" Ursprung: Sichuanprovinsen, Kina