Produkter för irländska havre (11)

Cerealia

Cerealia

Cerealer: Vete är en av de mest odlade och konsumerade cerealierna i världen. Här är en översikt över dess olika former och användningar: De bearbetade vetecerealierna (veteflingor, kli, etc.) och i form av hela korn eller produkter som bevarar mer fibrer och näringsämnen. Vetemjöl framställs genom att mala vetekorn. Beroende på graden av raffinering kan man få: Hela mjöl (T150): Innehåller hela kornet, rikt på fibrer. Halvhögt mjöl (T110): Lite mindre rikt på fibrer, men fortfarande näringsrikt. Vitt mjöl (T45 eller T55): Lättare och används för bakverk, vitt bröd och många kulinariska förberedelser. Vetemjöl är mycket mångsidigt för kulinariska recept och bakverk. Det tillför kolhydrater, proteiner och ibland fibrer.
Ekologisk Avskaldad Havre 5 Kg

Ekologisk Avskaldad Havre 5 Kg

Den ekologiska avskalade havren är en livsmedel som inte är särskilt känd eller använd i Italien, medan den i engelsktalande länder är en av huvudingredienserna i frukosten. Den ekologiska avskalade havren säljs i korn för att förbereda läckra veganska eller vegetariska recept. Havren används ofta rå i flingor för att göra frukosten med mjölk eller yoghurt mer smakrik, medan kornvarianten är utmärkt för att laga soppor eller grytor. Detta spannmål är också en koncentration av näringsämnen som är användbara för kroppens välbefinnande, såsom fibrer, B-vitaminer och olika mineraler (järn, kalcium, kalium, fosfor, magnesium, koppar). Den ekologiska avskalade havren måste sköljas under rinnande vatten för att ta bort eventuella föroreningar innan den tillagas, och den bör blötläggas i minst 12 timmar. Därefter kan den kokas eller användas som ingrediens i sallader och tillbehör, men särskilt för att förbereda kakor, bröd, pajer och sötsaker.
Ekologiska Havregryn - Ekologiska Havregryn

Ekologiska Havregryn - Ekologiska Havregryn

Havregryn Ekologiska: Havregryn utvinns från havreplantan (Avena sativa). Plantan är cirka 1,2 meter hög. Havre är ursprunglig i Sydösteuropa och Sydostasien och har odlats som spannmål sedan 7000 f.Kr. Havregryn innehåller mycket kolhydrater och protein och är därför en vanlig produkt vid tillagning av frukost. Produktionsprocess för havre. Efter skörd tvättas havrekornet först och skalas, dessa yttre höljen av kornet är inte ätbara. Sedan värms kornet och skärs i bitar. De skurna bitarna sätts sedan ihop och bildar havregryn. Hälsosamma egenskaper hos havregryn: Havregryn innehåller mycket fiber och har en gynnsam effekt på matsmältningssystemet. Dessutom innehåller havregryn många långsamma kolhydrater, vilket gör att kroppen får energi under en längre tid.
Vete

Vete

Vete är ett stapelgryn som utgör ryggraden i många kulinariska traditioner runt om i världen. På EG Export and Import erbjuder vi ett brett utbud av vetesorter, inklusive mjölvete, mjukt vete, hårt vete och durumvete. Vår vete kommer från de finaste producenterna i EU och Mellanöstern, vilket säkerställer högsta kvalitet och konsekvens. Oavsett om du är bagare, livsmedelsproducent eller hemmakock, är våra veteprodukter utformade för att möta dina behov med sin överlägsna smak och textur. Vårt engagemang för kvalitet återspeglas i vår rigorösa urvalsprocess, där endast de bästa kornen når våra hyllor. Vi förstår vikten av vete i den dagliga kosten, vilket är anledningen till att vi prioriterar hållbarhet och etisk upphandling i vår verksamhet. Genom att välja vårt vete får du inte bara en produkt; du investerar i en tradition av excellens och ett löfte om kvalitet som sträcker sig över kontinenter.
Vete i bulk

Vete i bulk

vete med 10,5 %, 11,5 % och 12,5 % protein till salu. Vi erbjuder vete till salu med fartyg. Vi säljer inte i containrar. Minimi kvantitet/beställning måste vara från 3000 mts och mer. CONTAINERFÖRFRÅGNINGAR ÄR INTE VÄLKOMNA. Vi föredrar att ha FOB. LC vid sikt med betalning via MT 103 mot lastat fartyg och tillhandahållna fraktdokument. Amerikanska säljare. Bank of America. Full betalning via MT 103 inom 3 dagar efter slutförande av lastning och tillhandahållna fraktdokument.
Naturliga Abrasiver

Naturliga Abrasiver

Våra abrasiver är en blandning av nötter, mandlar och pinjenötter. Deras användningsområden är många: sandblästring, polering, tribofinishing, luftblästring samt deras industriella tillämpningar: petrokemi, flygindustri, bilindustri, marin, elektronik, elektricitet, plast, gummi (petroleumindustrin). Vi förpackar i säckar om 25 kg eller i big bags om en ton. Nedan följer vår produktlista efter kornstorlek och genomsnittlig densitet: CAG: från 1,7 till 2,4 mm - från 650 till 800 gr/L 12/3E: från 1,4 till 1,7 mm - från 640 till 780 gr/L 12/3: från 1 till 1,7 mm - från 640 till 780 gr/L 16/5: från 0,75 till 1,4 mm - från 610 till 750 gr/L 3/6: från 0,45 till 1 mm - från 600 till 740 gr/L 4/6: från 0,45 till 0,75 mm - från 600 till 740 gr/L 6/12G: från 0,28 till 0,45 mm - från 600 till 740 gr/L 6/12: från 0,20 till 0,45 mm - från 600 till 740 gr/L
Vete

Vete

På CROVAY NATURAL SOLUTIONS erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa spannmål, idealiska både för mänsklig konsumtion och för olika industriella tillämpningar. Dessa mångsidiga naturliga ingredienser har blivit en grundpelare inom en mängd olika sektorer. Spannmål för Mänsklig Konsumtion Hela korn och naturligt bearbetade spannmål har etablerat sig som ett näringsrikt och hälsosamt alternativ i kosten. Några av de mest populära är: Vete: Källa till proteiner, fiber och mineraler, används i produktionen av bröd, pasta och bakverk.
LEMONGRASSE CAKE

LEMONGRASSE CAKE

Försäljning förbjuden för minderåriga. Köp av frön är tillåtet som souvenir, samling och bevarande av biologisk mångfald. Användning för hushåll, livsmedel eller jordbruk, samt grodd och odling är olagligt och kan leda till åtal. Bloom Farm Groupe och återförsäljare kan inte hållas ansvariga för användning av tredje part som inte följer gällande nationell lagstiftning. Produktens egenskaper: (Ice Cream Cak S1 citronelle x Ice Cream Cake Samadhi cut)
Ekologisk Havregryn

Ekologisk Havregryn

Havregryn Ekologisk Havregryn kommer från havreplantan (Avena sativa). Plantan är cirka 1,2 meter hög. Havre är ursprunglig i Sydöstra Europa och Sydostasien och är en spannmål som har odlats sedan 7000 f.Kr. Havregryn innehåller mycket kolhydrater och protein och är därför en mycket använd produkt vid tillagning av frukost. Produktionsprocess för havre Efter skörd tvättas havrekornet först och skalas av, dessa yttre fjäll av kornet är inte ätbara. Sedan värms kornen upp och skärs i bitar. De skurna bitarna kombineras sedan och bildar havregryn. Hälsosamma egenskaper hos havregryn Havregryn innehåller mycket fiber och har en gynnsam effekt på tarmarna. Dessutom innehåller havregryn många långsamma kolhydrater, vilket gör att kroppen längre upplever energi och blodsockret förblir stabilt. Slutligen säkerställer havregryn också att du är mindre benägen att bli hungrig, eftersom kroppen är mättad under en längre tid.
Ekologiska Quinoa Flakes

Ekologiska Quinoa Flakes

Historia och ursprung av quinoa Quinoa (Chenopodium quinoa) är inhemsk i Sydamerika och har odlats som huvudlivsmedel i över 6000 år. Quinoa användes redan av inka som en fältprodukt. Växten kan växa under kalla, näringsfattiga och torra förhållanden. Tillväxtperioden är cirka 5-6 månader. Genom korsavel har quinoa-varianter skapats som kan växa under europeiska och nordamerikanska förhållanden. I första halvan av april sås quinoa i Europa och skörden äger rum från mitten av september. Produktion av quinoa-flingor Efter skörd rengörs quinoan först. Sedan tvättas quinoan för att ta bort saponin. Därefter torkas den och de bästa bitarna väljs ut för hand. Dessa bitar blötläggs för att platta ut quinoan. Efter torkning siktas quinoan och bearbetas sedan till quinoa-flingor. Hälsosamma egenskaper hos quinoa-flingor <Quinoa-flingor är rika på vitaminer B2, E, järn, koppar och magnesium. Quino…
Ekologisk Tricolor Quinoa 5 Kg

Ekologisk Tricolor Quinoa 5 Kg

Den trikoloriga quinoan kommer från ekologisk odling och är en blandning av vita, röda och svarta quinoafrön. Den vita quinoan har en neutral smak, medan de röda och svarta varianterna kännetecknas av en mer distinkt och intensiv smak, vilket ger denna blandning en perfekt balans av smak och energi. Quinoan, som naturligt är glutenfri, är lämplig för dem som är intoleranta mot gluten eller för dem som följer veganska eller vegetariska dieter. Denna livsmedel är rik på olika näringsämnen som är bra för kroppens välbefinnande: fibrer, mineraler (magnesium, kalium och järn), samt omega 3- och 6-fettsyror. Innan den tillagas bör den glutenfria quinoan alltid sköljas under rinnande vatten och därefter kokas i 10-12 minuter, följt av att rosta fröna för att göra dem ännu mer smakrika. Den kan användas för att förbereda läckra förrätter, lätta huvudrätter, grönsaksbaserade soppor, veganska burgare eller bollar, eller fräscha och genuina sallader.