Skivad Skinnfri Rökt Öring Sashimi Stil - Baerii Kaviar
Det mycket snabba avlivandet av våra fiskar görs enligt den japanska, traditionella tekniken IKEJIME, som minskar djurens lidande och möjliggör en oöverträffad köttkvalitet och lång hållbarhet.
Den rökta laxen i sashimistil är noggrant utvald från våra finaste filéer. Dessa är benfria, saltade med torrt salt och försiktigt rökta med bokträ. Mindre fet än lax, behåller öringen identiska egenskaper, särskilt när det gäller Omega 3, samtidigt som den erbjuder en finare och mer subtil smak.
Denna produkt kan användas i kuber eller enligt dina önskemål, såsom på blinis, i sallad, eller helt enkelt med citronjuice och dill. (finns i 2 nettovikter 100g eller 200g)
Hållbarhet: 3 veckor efter förpackning.
Referens: PTTRUFTSA100
Sammansättning: Öringfilé, Salt
Uppfödning: Öring från Dordogne
Art: Regnbåge (Oncorhynchus mykiss)
Förvaring: 3 veckor efter förpackning, kylskåp 0 till 4°C
Vikt: 200g