Produkter för konservator (12)

Gröna Oliver MEDITERRANEO

Gröna Oliver MEDITERRANEO

I ziplockpåse för färskhet
oliv- och tomatpasta och -kräm - olivpasta

oliv- och tomatpasta och -kräm - olivpasta

Olika pålägg och krämer kan användas för snittar som förrätt.
SICILIANSKA OLJOR - SKIVAD ÄGGPLANTA I OLJA, SOLTORKADE TOMATER I OLJA, KIRSSTOMATER

SICILIANSKA OLJOR - SKIVAD ÄGGPLANTA I OLJA, SOLTORKADE TOMATER I OLJA, KIRSSTOMATER

Konserverade i olja, noggrant tillverkade för hand. TORKADE TOMATER I OLJA: de torkade tomaterna har legat i plåtar under vår underbara sol i flera dagar. Utmärkta som förrätt eller som sås till pasta. De torkade tomaterna har legat i plåtar under vår underbara sol i flera dagar. Utmärkta som förrätt eller som sås till pasta. HELA KIRSEBÄRSTOMATER I OLJA: här i Sicilien är kirsbärstomaten en "institution"! I denna beredning har vår kock Titti lyckats framhäva smaken. De söta och salta smakerna är perfekt kombinerade. Perfekt att bre på bröd men också för att smaksätta förrätter och huvudrätter. Att njuta av den är som att göra en resa till autentiska Sicilien! SKIVAD ÄGGPLANTA I OLJA: I burkarna finns endast äkta äggplantor tillverkade på ett hantverksmässigt sätt.
Torkade Porcini-svampar 50 100 250 500g

Torkade Porcini-svampar 50 100 250 500g

Funghi Porcini Secchi Le Foglie Verdi Torkad Svamp Porcini Sicilien Förpackning - Funghi Porcini Secchi i förpackningar om 50 100 250 500 g, utmärkta för risotto och andra rätter. Torkad Porcini-svamp 50 100 250 500 g förpackning, bästa produkt för risotto och allmänna blandade maträtter.
Pistagepesto - 190 Gr.

Pistagepesto - 190 Gr.

Pistagepesto, ett utmärkt tillbehör till pasta. INGREDIENSER: Pistage 50%, solrosolja, salt och peppar.
Siciliansk Aubergine Caponata - med Extra Jungfru Olivolja

Siciliansk Aubergine Caponata - med Extra Jungfru Olivolja

Känd över hela världen som en typisk rätt från det sicilianska köket har den också blivit inkluderad bland P.A.T. av Ministeriet för jordbrukspolitik. Auberginer, paprikor, lökar, selleri, gröna och svarta oliver, kapris, vinäger, salt, socker, passerade lokala tomater och extra jungfruolja, dessa är ingredienserna i den catanesiska versionen av CAPONATA; som tillsammans med respekt för traditionerna och erfarenheten inom produktionen bidrar till att sprida och upprätthålla det sicilianska kökets namn i världen.
kaprispesto - pesto för aptitretare och kryddning

kaprispesto - pesto för aptitretare och kryddning

Kaprispesto används som förrätt till kanapéer.
havssalt för att krydda fisk - aromatiserat salt

havssalt för att krydda fisk - aromatiserat salt

är redo att användas för att smaksätta kokt eller grillad fisk
PISTAGEPESTO - MED PORCINI, TRUFFEL, SICILIANSK SJÖSALT

PISTAGEPESTO - MED PORCINI, TRUFFEL, SICILIANSK SJÖSALT

Pistagen sparar inte på sig: till de salta rätterna ger den hela sin kvalitet, sin smak, sin intensiva färg, sin äkthet och naturlighet... Tillgänglig i olika smaker: Pistagepesto med Karljohansvamp; Pistagepesto med tryffel; Pistagepesto med sicilianskt salt.
söt pålägg - pistagekräm

söt pålägg - pistagekräm

De olika pistage- och mandelkrämerna är en utmärkt produkt för frukost.
Pesto alla Favignanese - Rör för Tartiner

Pesto alla Favignanese - Rör för Tartiner

Pesto är en utmärkt produkt för snittar och perfekt för att smaksätta stekt pasta.
Apelsin-, Citrus-, Mandarinhonung och Citronmarmelad

Apelsin-, Citrus-, Mandarinhonung och Citronmarmelad

APELSINMARMELAD, CITRUSMARMELAD, MANDARINMARMELAD, CITRONMARMELAD, BLODAPELSEMARMELAD - Marmeladerna av citroner, apelsiner, mandariner, citrusmix och blodapelsiner är tillverkade av de bästa citrusfrukterna från Sicilien, skurna i bitar och bearbetade med skalet för att bevara den naturliga essensen och doften av nyplockad frukt. De rekommenderas för en kolhydratrik frukost, och i Sicilien används de även för att göra läckra bakverk. Utan tillsatser av konserveringsmedel eller färgämnen.