Produkter för konservator (34)

Ventresca av Tonfisk

Ventresca av Tonfisk

Från den mest delikata delen av tonfisken, hantverksmässigt bearbetad och nyfångad, behåller ventresca sin mjukhet och doft, viktiga egenskaper för dem som vill njuta av den autentiska smaken av tonfisk.
Hela Ekologiska Datterino-tomater - Italienska Utmärkelser från Puglia

Hela Ekologiska Datterino-tomater - Italienska Utmärkelser från Puglia

Datterini-tomaterna är saftiga och har en klar röd färg. De är utmärkta som bas för en söt tomatsås med en överväldigande arom. Nettovikt 560 g.
Gröna Oliver MEDITERRANEO

Gröna Oliver MEDITERRANEO

I ziplockpåse för färskhet
Honung med Vit Tryffel - Krydda baserad på honung med vit tryffel

Honung med Vit Tryffel - Krydda baserad på honung med vit tryffel

Ingredienser: Honung, vit tryffel (Tuber borchii Vitt. - ursprung Italien) 2,5%, vit tryffel (Tuber magnatum Pico - ursprung Italien) 1%, arom. Ideal att kombinera med färska/medelålders ostar och lardo eller för att förbereda desserter.
oliv- och tomatpasta och -kräm - olivpasta

oliv- och tomatpasta och -kräm - olivpasta

Olika pålägg och krämer kan användas för snittar som förrätt.
Vildsvinsås - sås för kort eller lång ägg- eller vetepasta

Vildsvinsås - sås för kort eller lång ägg- eller vetepasta

Vildsvinsås innehåller inga smakförstärkare, konserveringsmedel eller färgämnen.
Carpaccio av svart tryffel

Carpaccio av svart tryffel

Ingredienser: sommartruffel (Tuber aestivum Vitt.), olivolja, salt, arom. Rekommendationer: idealisk för förrätter, carpaccio, kokt eller rostad vit kött och kan till och med komplettera vissa desserter. Finns även i 500 g-format.
Konservativ Restaurering - Färger för Monumental Restaurering

Konservativ Restaurering - Färger för Monumental Restaurering

Antikiserade färger och glasyrer för målning av historiskt betydelsefulla byggnader.
La Tartufella - Tryffelsås med 10% tryffel

La Tartufella - Tryffelsås med 10% tryffel

Truffelsås gjord endast med utvalda kvalitetsingredienser. (Tuber aestivum Vitt.) 10%. N.B.: UTAN SYROR - UTAN STÄRKELSE - Glutenfri
Pistagepesto - 190 Gr.

Pistagepesto - 190 Gr.

Pistagepesto, ett utmärkt tillbehör till pasta. INGREDIENSER: Pistage 50%, solrosolja, salt och peppar.
Sylt - Sylt (många smaker) storlekar: 106 / 212 / 314 / 580 ml

Sylt - Sylt (många smaker) storlekar: 106 / 212 / 314 / 580 ml

Marmelader av Olika Smaker Vi producerar även specifika marmelader för restaurangbranschen för att komplettera ostar och aptitretare.
Siciliansk Aubergine Caponata - med Extra Jungfru Olivolja

Siciliansk Aubergine Caponata - med Extra Jungfru Olivolja

Känd över hela världen som en typisk rätt från det sicilianska köket har den också blivit inkluderad bland P.A.T. av Ministeriet för jordbrukspolitik. Auberginer, paprikor, lökar, selleri, gröna och svarta oliver, kapris, vinäger, salt, socker, passerade lokala tomater och extra jungfruolja, dessa är ingredienserna i den catanesiska versionen av CAPONATA; som tillsammans med respekt för traditionerna och erfarenheten inom produktionen bidrar till att sprida och upprätthålla det sicilianska kökets namn i världen.
Mafalda Lardkräm - Colonnata IGP Lardkräm

Mafalda Lardkräm - Colonnata IGP Lardkräm

Förpackning med 100 g Lardo di Colonnata IGP Vit som marmor som omfamnar dess mognad, doftande av kryddor, delikat och söt i smaken. En gång förberedes den genom att slå Lardo i den vita marmor morteln från Canaloni di Colonnata, och användes som bas kryddning. Idag används den inte bara i basfräsningen för minestrone, pasta och bönor, tomatsås, första rätter och skaldjursrisotto, utan även bred på räkor, scampi, svärdfisk, havsabborre och varma brödskivor, polenta och vid tillagning av både friterade och ugnsbakade potatisar. Lardo-kräm – Ingredienser: LARDO DI COLONNATA IGP, salt, peppar, vitlök, kryddor och aromatiska örter. Bearbetad kallt. Utan gluten, utan laktos, utan konserveringsmedel, utan färgämnen.
Tonfiskfiléer

Tonfiskfiléer

Förstklassig tonfisk bearbetad med traditionella metoder, i den exklusiva förpackningen från Top Delfino Battista-linjen.
Colatura med Låda

Colatura med Låda

Den traditionella colaturan från Delfino Battista i en fantastisk box med en elegant design.
Ansjovissås

Ansjovissås

Colatura di Alici som produceras med den traditionella metoden, i den karaktäristiska flaskan från Delfino Battista-reserven.
Pesto med Ansjovissås

Pesto med Ansjovissås

Ett unikt recept, fött ur den skickliga kombinationen av enkla och genuina ingredienser.
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Från ett exklusivt recept skapar Delfino Battista en sann synd. De finaste ansjovisfiléerna väljs ut, lindas runt en kapris och förpackas en och en, med endast tillsats av extra jungfruolja.
Ansjoviskfileter

Ansjoviskfileter

Vi använder uteslutande de finaste ansjoviserna, till vilka vi tillsätter utmärkt extra jungfruolja, det mest autentiska sättet att fullt ut njuta av traditionens smak.
kaprispesto - pesto för aptitretare och kryddning

kaprispesto - pesto för aptitretare och kryddning

Kaprispesto används som förrätt till kanapéer.
Ekologiska Skalade Tomater i Sås - Italienska Utmärkelser från Puglia

Ekologiska Skalade Tomater i Sås - Italienska Utmärkelser från Puglia

De pelati föds ur tradition och passion för tomaten... avlånga med en regelbunden form, mogna i solen och plockade vid rätt tidpunkt för att varsamt ångas, skalas och förpackas, för att bevara smaken, doften och smaken av vårt område. Italienska utmärkelser, utmärkelser från Puglia. Nettovikt 520 g.
Traditionell Ekologisk Tomatpassata - Italiensk Excellens från Puglia

Traditionell Ekologisk Tomatpassata - Italiensk Excellens från Puglia

Vår traditionella tomatsås är tillverkad av färska och mogna tomater, med en stark och passionerad karaktär, odlade naturligt utan användning av bekämpningsmedel och kemiska gödningsmedel, för att få en sås med en klar röd färg, en mjuk, krämig och sammetslen konsistens, som behåller en klassisk och traditionell smak typisk för Medelhavet. Nettovikt 680 g.
Pesto av broccolirab och ansjovis från Cetara

Pesto av broccolirab och ansjovis från Cetara

Snabb kryddning med den autentiska smaken av broccoletti, kännetecknad av den oförglömliga aromen av ansjovis, idealisk för att förbereda huvudrätter eller för att garnera aptitretare och aperitifer. Nettovikt 190 g
Pesto med basilika och svart tryffel

Pesto med basilika och svart tryffel

Ingredienser: basilika 20%, solrosolja, potatis, ost (mjölk, salt, löpe, lysozym äggprotein), pinjenötter, sommartryffel (Tuber Aestivum Vitt. - ursprung Italien) 3%, arom. Ideal att kombinera med pastarätter, på kött, grönsaker och bruschetta.
Ekologisk Datterino Tomatpuré - Italienska Utmärkelser från Puglia

Ekologisk Datterino Tomatpuré - Italienska Utmärkelser från Puglia

Tillverkad av små och saftiga körsbärstomater med avlång form. Till skillnad från klassiska tomatsåser är datterinosåsen sötare och passar bra med få kryddor i många recept, eller helt enkelt för att smaksätta en läcker pastarätt. Nettovikt 290 g.
Honung med Vit Tryffel - Krydda baserad på honungsdews honung med vit tryffel

Honung med Vit Tryffel - Krydda baserad på honungsdews honung med vit tryffel

Ingredienser: Honung, vit tryffel (Tuber borchii Vitt. - ursprung Italien) 2,5%, vit tryffel (Tuber magnatum Pico - ursprung Italien) 1%, arom. Ideal att kombinera med färska/medelålders ostar och lardo eller för att förbereda desserter.
havssalt för att krydda fisk - aromatiserat salt

havssalt för att krydda fisk - aromatiserat salt

är redo att användas för att smaksätta kokt eller grillad fisk
söt pålägg - pistagekräm

söt pålägg - pistagekräm

De olika pistage- och mandelkrämerna är en utmärkt produkt för frukost.
Akaciahonung med Svart Tryffel - Ett kryddor gjort av akaciahonung med premium svart tryffel

Akaciahonung med Svart Tryffel - Ett kryddor gjort av akaciahonung med premium svart tryffel

Ingredienser: Honung, svart tryffel 0,5% (Tuber melanosporum Vitt. - ursprung Italien), arom Ideal för att kombinera med lagrade ostar och lardo eller för att förbereda desserter.