Produkter för konservator (331)

Provensalsås - 314 ml Glasburk

Provensalsås - 314 ml Glasburk

Conserves Guintrand När den värms upp kommer vår Provençalska sås att förhöja smaken på dina pastarätter, ris, kött eller fisk. När den blandas i dina rätter kommer den att ge en härlig smakförstärkning till dina ratatouiller, bohemiska rätter, fyllda tomater, osv...
Morotstapenad 350g - Morotstapenad

Morotstapenad 350g - Morotstapenad

Morots-tapenade är tillverkad av grillade eller torkade grönsaker, som sedan krossas och blandas med örter och aromatiska oljor. Morots-tapenade kommer att tillföra kreativitet i ditt kök och möta de nya konsumtionssätten med avstrukturerade måltider, dippningar och mingelmat. Morots-tapenade kan användas både varm och kall, på smörgåsar, pizzor, för att smaksätta dina såser, soppor, majonnäser och pasta. Kategorier: Livsmedel Konserver Morots-tapenade
Morotstapenad 200g - Morotstapenad

Morotstapenad 200g - Morotstapenad

Morötternas tapenade är tillverkad av grillade eller torkade grönsaker, som sedan krossas och blandas med örter och aromatiska oljor. Morötternas tapenade kommer att tillföra kreativitet i ditt kök och möta de nya konsumtionssätten med avstrukturerade måltider, dippningar, och mingelmat. Morötternas tapenade kan användas både varm och kall, på smörgåsar, pizzor, för att smaksätta dina såser, soppor, majonnäser och pastarätter. Kategorier: Livsmedel Konserver Morötternas tapenade
Hrouss 200g - Harissa & Hrouss

Hrouss 200g - Harissa & Hrouss

Harissa spéciale Berbère baserad på chili, vitlök och fina örter. Denna klassiker från det tunisiska köket kommer att ge en autentisk smak till alla dina rätter och lyfta dina såser med en kryddig touch. Kategorier: Livsmedel Konserver Harissa & Hrouss
Curryrisotto - Salt

Curryrisotto - Salt

Utan konserveringsmedel och med mindre än 1,5 % fett. Denna risotto kommer att glädja dina smaklökar. De råvaror som används är de bästa som finns på marknaden (Carnaroli-ris, extra kantareller, hackade dehydratiserade grönsaker). Vi använder bitar av grönsaker istället för grönsakspulver. Förpackningen har valts för att göra innehållet synligt och attraktivt. Risottosortimentet gör att du kan framstå som en riktig kock på endast 16 minuters tillagningstid. Tillagningsprincipen liknar den för pilafris, vilket innebär att man först lätt fräser riset i ett fett (tostatura, rostning) innan man lagar det med vätska (ofta en grönsaks-, svamp-, kött- eller fiskbuljong). Men risotto skiljer sig från pilafris genom att vätskan sedan absorberas i små successiva mängder (ungefär 7 gånger) tills den är helt tillagad.
Färdig Pizzasås - 314 ml Glasburk

Färdig Pizzasås - 314 ml Glasburk

Conserves Guintrand Utan förkokning, bred helt enkelt Pizzaprêt’-såsen på degen. Tillsätt efter smak svarta oliver, ansjousfiléer, ost eller skinka och grädda i varm ugn. Ingredienser tomater (88%), lök (5%), socker, olivolja (1%), solrosolja, modifierad majsstärkelse, salt, kryddor, örter.
Ekologisk 'Pizza Prêt' Sås - Metallburk 5/1 (4250 ml)

Ekologisk 'Pizza Prêt' Sås - Metallburk 5/1 (4250 ml)

Conserves Guintrand Dessa konserver är tillverkade av tvättade och förberedda tomater, skalade, urkärnade och tärnade innan de förpackas utan tillsats av något slags täckvätska. Ingredienser tomater*, lök*, solrosolja*, socker*, salt, aromer*, kryddor*. * ingredienser från ekologiskt jordbruk
Kryddig Chorizo Terrin - Salt

Kryddig Chorizo Terrin - Salt

Ingredienser Fläskfett, kycklinglever, kryddig chorizo 20% (fläskkött (ursprung EU), salt, mjölkpulver, dextros, kryddor, köttsmak, antioxidant E316, konserveringsmedel E250, färgämne E120), vatten, röda paprikor, ägg, salt, peppar, stark chili 0,1%
Nicoise Ratatouille 4/4 - Metallburk 4/4 (880 g) eller 3/1 (2,5 kg)

Nicoise Ratatouille 4/4 - Metallburk 4/4 (880 g) eller 3/1 (2,5 kg)

Conserves Guintrand Värm vår ratatouille niçoise i en kastrull på låg värme och servera den med rött eller vitt kött, genom att tillsätta deras steksky som du har sparat. Om du inte har något kött som tillbehör, kommer vår ratatouille niçoise att vara en njutning även när den bara värms upp och ringlas med en skvätt olivolja. Kall eller lätt kyld kommer den att uppskattas mycket som den är, under sommarens måltider, som förrätt eller grönsak, även då med en lätt skvätt av kall och fruktig olivolja.
Bredbar Pasta - Hasselnötter, Mjölkchoklad - Glasburk på 220 g

Bredbar Pasta - Hasselnötter, Mjölkchoklad - Glasburk på 220 g

Maison Lesage Krämiga och läckra, dessa pålägg är utan palmolja, baserade på chiaolja, glutenfria och rika på omega 3. Ingredienser: HASSNÖTTER från Piemonte 35%, socker, HELMJÖLK i pulverform, kakaopasta, kakaosmör, chiaolja, rismjölksolja, solrosolja, kakao i pulverform, emulgeringsmedel lecitin från SOJA.
SALTA SESAM OCH VALMO TRIANGEL

SALTA SESAM OCH VALMO TRIANGEL

Triangelformad smördeg med sesam, linfrö och vallmo. Ännu godare om de värms lätt i ugnen i förpackningen. Ingredienser: vetemjöl, smör 29,63%, modifierad majsstärkelse, sesamfrön 4,15%, svarta sesamfrön 4,15%, salt, vallmofrön 2,02%, naturlig arom (inklusive mjölk), svartpeppar, mjölkproteiner, dextros. Kan innehålla spår av soja, hasselnötter, mandel, ägg.
Skogsoppa - Delikatessbutik

Skogsoppa - Delikatessbutik

Ingredienser: Parischampinjoner, lökar, vatten, kycklingbuljong, salt, peppar. Tillbehör (20g) solros- och pumpafrön. Vikt 0,965L. Referens: SOUPFORES Vikt: 0,965L
Apelsinmarmelad 210g - Delikatessbutik

Apelsinmarmelad 210g - Delikatessbutik

Ingredienser 62,5% apelsiner, socker, pektin, citron. Referens: CONFORANGES
GRÖNA LINSSER FRÅN FRANKRIKE 500 g Påse - SALT

GRÖNA LINSSER FRÅN FRANKRIKE 500 g Påse - SALT

Ursprungligen från Centralasien är linser en av de äldsta och mest uppskattade baljväxterna i den gamla världen. Traditionellt kända för att användas i "petit salé", passar gröna linser också mycket bra i grytor, soppor eller andra sallader.
SALTA ARTISCHOKSHJÄRTAN KORGAR

SALTA ARTISCHOKSHJÄRTAN KORGAR

Artiskockshjärtan i klyftor, perfekta som aptitretare eller i sallad.
ANSJOVIS I OLIVOLJA - SALTAD

ANSJOVIS I OLIVOLJA - SALTAD

Ankare av ansjovis vet att ansjoviskfileter i olivolja erbjuder en oändlig njutning och passar i många recept där de tillför sin kraftfulla smak av fisk och salt. Ansjovis i olivolja används nästan som en krydda, för att ge en unik och läcker smak till varje recept där den ingår. Kombinera ansjovis i olivolja med andra smaker Innan vi pratar om recept, här är en lista på ingredienser som passar perfekt med den marinerade ansjoviskfilén i olivolja. Om du har ett recept som främst använder dessa ingredienser, kan du utan tvekan lägga till ansjovis och lyckas varje gång: - Grön eller svart oliv - Tomat (färsk, krossad, körsbärstomat...) - Kapris - Grillad paprika - Zucchini - Potatis - Mozzarella- och fetaost - Hårdkokt ägg, majonnäs eller omelett - Vitlöksklyftor.
Extra Sylt - Rostade Aprikoser, Madagaskar Vanilj - Glasburk 220 g

Extra Sylt - Rostade Aprikoser, Madagaskar Vanilj - Glasburk 220 g

Maison Lesage Konserverad sylt gjord på frukter från Provence. Ingredienser: Aprikoser, socker, vanilj från Madagaskar, fruktspektin.
Extra Sylt - Venasque Körsbär - Glasburk på 220 g

Extra Sylt - Venasque Körsbär - Glasburk på 220 g

Maison Lesage Konfityr gjord på frukter från Provence Ingredienser: Körsbär, socker, fruktpektin.
Gåsrillettes

Gåsrillettes

MÄSTARE I Frankrike 2007 Allergivänliga rillettes, kokta i gjutjärnsgryta och skopade. 80% gås kvarstår efter tillagning. Två presentationer 1 kg terrin, hållbarhet 6 månader (pastöriserad) 2,4 kg terrin, hållbarhet 45 dagar
Svampkvarn - Saltade Karl Johan-svampar

Svampkvarn - Saltade Karl Johan-svampar

karljohansvamp
Liten Spelt från Mt Ventoux med Pesto - 314 ml Glasburk

Liten Spelt från Mt Ventoux med Pesto - 314 ml Glasburk

Conserves Guintrand Dessa konserver är tillagade av liten spelt från Mont Ventoux som tvättats, blötlagts och sedan kokats så naturligt som möjligt, i vatten. Den är smaksatt med olivolja, basilika och vitlök. Ingredienser liten spelt (57%), olivolja (13%), lök, basilika (11%), vitlök (8%), salt, koncentrerad citronsaft, peppar.
Örtsalt från Maquis 55g - Saltig Livsmedelsbutik

Örtsalt från Maquis 55g - Saltig Livsmedelsbutik

Ingredienser: Guérande-salt, örter från maquis. Vikt: 55g Referens: SELMAQ Vikt: 55g
Kryddig Méchouia Sallad 200g - Méchouia Sallad

Kryddig Méchouia Sallad 200g - Méchouia Sallad

Méchouia är en typisk tunisisk sallad. Den består av tomater och chili, grillade och hackade efter tillagning, med kryddor och vitlök. Denna tunisiska specialitet serveras med smulad tonfisk eller hel tonfisk, oliver och hårdkokta ägg. Kategorier: Livsmedel Konserver Sallad Méchouia
AUBERGINER I OLIVOLJA - VÅRA REGIONALE PRODUKTER

AUBERGINER I OLIVOLJA - VÅRA REGIONALE PRODUKTER

Ingredienser: Stekta auberginer i solrosolja 53%, tomater 46% (tomater, tomatjuice), lökar 6,2%, tomatkoncentrat, extra jungfruolivolja 1,2%, salt, vitlök, socker, timjan 0,1%, peppar.
LONGUE DE MONTPELLIER - VÅRA REGIONALE PRODUKTER

LONGUE DE MONTPELLIER - VÅRA REGIONALE PRODUKTER

Ingredienser Vetemjöl, socker, jordnötsolja, rosévin, vaniljarom Lite historia )) Languedoc i Montpellier, det finns också under andra namn beroende på om man strosar i Sète eller i Lunel... Longué de Montpellier är "den" specialiteten i Montpellier – en livlig stad året runt där solen alltid är med på festen. Dess verkliga skillnad ligger i tillverkningsmetoden, eftersom den fortfarande görs för hand än idag. Med ett noggrant omarbetat recept för att få de bästa aromerna, får man en krispig och delikat vaniljsmak som passar perfekt med en av dryckerna som gör Languedoc-Roussillon berömt – rosévin... Du känner säkert till vinerna från Bordeaux eller Bourgogne... men visste du att Languedoc-Roussillon är den äldsta vinregionen? Allt började med grekerna, omkring 500 f.Kr...
Extra Sylt - Apelsiner, Korsikanska Klementiner - Glasburk på 220 g

Extra Sylt - Apelsiner, Korsikanska Klementiner - Glasburk på 220 g

Maison Lesage Konfityr gjord på frukter från Provence. Ingredienser: Klementiner från Korsika, apelsiner, socker, fruktpektin.
vitlöksfyllda oliver - salta

vitlöksfyllda oliver - salta

Ingredienser: Urkärnade gröna oliver 55%, solrosolja, vitlöksklyfta 9%, salt, kryddor, surhetsregulatorer mjölksyra och citronsyra, antioxidant askorbinsyra (vitamin C). Möjlig förekomst av kärnor.
Pasta med Aubergine och Tomater - Salt

Pasta med Aubergine och Tomater - Salt

PASTA MED ÄGGPLANTOR OCH TOMATER - SALT
Ren Smörkakor och Galetter

Ren Smörkakor och Galetter

Kakor och Galetter Ren Smör "med havssalt från Guérande" Hantverksmässig tillverkning från Bretagne. Mycket Smör, mycket Smör och ännu mer Smör! En riktig delikatess. Fem presentationer Maxi galett Ren Smör påse 250g, DLUO 4 månader P’tit Beurre påse 235g DLUO 4 månader Sortiment av Kakor med Ren Smör (P’tit beurre, liten galett och palet Breton) påse 250g, DLUO 4 månader Den lilla Galetten Ren Smör påse 180g eller 325g, DLUO 4 månader