Produkter för konservator (331)

Terriner från Landsbygden - Vildsvin med Rosmarin - 85g Burk

Terriner från Landsbygden - Vildsvin med Rosmarin - 85g Burk

Smaka Njut De rika smakerna från den provensalska jorden samlade i våra terriner för att komplettera dina aptitretare och rätter.
Delikatess av Soltorkade Tomater

Delikatess av Soltorkade Tomater

Delikatess av Soltorkade Tomater
Tonfiskbitar i Olivolja Bt 1/4 - Saltade

Tonfiskbitar i Olivolja Bt 1/4 - Saltade

Tonfisk i extra jungfruolivolja, handpackad i Provence. Produkt utan färgämnen, konserveringsmedel, GMO eller joniserade produkter.
Italienska Saltade Hasselnötter 280g - Gourmetbutik

Italienska Saltade Hasselnötter 280g - Gourmetbutik

Ingredienser: hasselnötter (romersk ursprung, Italien), salt. Vikt: 280G Referens: SELNOIS Vikt: 280G
Varm Chokladberedning 300g - Gourmetbutik

Varm Chokladberedning 300g - Gourmetbutik

Ingredienser: socker, mjölkpulver, kakao pulver, mjölkchoklad, mörk choklad. Värm 500g vatten och häll i innehållet från burken. Låt sjuda i 5 minuter medan du rör om då och då. Referens: CHOCHAUD
SALTA TRUFFELBITAR 25g

SALTA TRUFFELBITAR 25g

Truffel är det vardagliga namnet på den ätliga fruktkroppen av flera arter av ascomycetiska ectomykorrhizala svampar som förekommer i en mer eller mindre globulär form. Svampen kan producera flera trufflar. Vissa arter har endast lite smak, medan andra är särskilt uppskattade och eftertraktade sedan antiken. Trufflar, oavsett om de har vuxit spontant eller om de kommer från jordbruksproduktion, är mycket eftertraktade av gourmeter. Den svarta truffeln eller Périgord-truffeln, på latin Tuber melanosporum, finns endast i kalkhaltiga jordar på ett djup av 1 till 15 cm vid foten av så kallade truffelträd (ekar, hasselträd, lindar, almar...). Den utvecklas på våren och växer från augusti för att nå mognad flera månader senare. Den plockas då (man säger att den "cavées") med hjälp av, vanligtvis, en truffelhund, en gris eller flugor.
Överlägsen Vit Skinka

Överlägsen Vit Skinka

Cuit, Frilandsuppfött fläskkött, LABEL ROUGE 7,5 kg och 3,5 kg Hållbarhet 30 dagar Hantverksmässig tillverkning från Landes. Skinkan som förr. Finns som hel skinka och halva skinka. Vi tillhandahåller PLV (laminerad affisch) och prisskyltar för att kommunicera om produktens hantverksmässiga karaktär och miljöhänsyn.
Gröna Oliver med Provence-Basilika

Gröna Oliver med Provence-Basilika

Gröna Oliver med Provence-Basilika
Torkad baskisk Andouille

Torkad baskisk Andouille

Torkad andouille som en torr korv, som kan förvaras utanför kyla och ätas som en korv vid en mingelmiddag. Det är en kryddig produkt (nästan afrodiasisk). Peppar med aromer av fjäderfälever. Originalprodukt och sällsynt. Antingen älskar man den eller så hatar man den. Men när man älskar den är man beredd att göra vad som helst för att få tag på den. Stort framgång!
SALTA TRUFFELSMULOR 12g

SALTA TRUFFELSMULOR 12g

Truffeln är det vanliga namnet på den ätliga fruktkroppen av flera arter av ascomycete svampar som bildar ectomykorrhiza och som har en mer eller mindre globulär form. Svampen kan producera flera trufflar. Vissa arter har lite smak medan andra är särskilt uppskattade och eftertraktade sedan antiken. Trufflar, oavsett om de har vuxit spontant eller om de kommer från jordbruk, är mycket eftertraktade av gourmeter. Den svarta truffeln eller truffeln från Périgord, på latin Tuber melanosporum, finns endast i kalkhaltiga jordar på ett djup av 1 till 15 cm vid foten av så kallade truffelträd (ekar, hasselträd, lindar, bokar...). Den utvecklas på våren och växer från miaoût för att nå mognad flera månader senare. Den plockas då (man säger "cavée") med hjälp av, vanligtvis, en truffelhund, en gris eller flugor.
SOL GAZPACHO - SALT

SOL GAZPACHO - SALT

aprikos (23%), pumpa (19%), morot, lök, vatten, extra jungfruolivolja, salt, modifierad majsstärkelse (utan GMO), naturliga kryddor. Gourmetråd vid servering: du kan förgylla med färska grönsaker skurna i små bitar. nettovikt 485 g
Överlägsen Vit Skinka utan Nitritsalt

Överlägsen Vit Skinka utan Nitritsalt

7,5 kg, DLC 30 dagar Hantverksmässig tillverkning från regionen. En allt större efterfrågan. Denna skinka är kokt i en grönsaksbuljong som ger smak och möjliggör en bättre naturlig konservering av produkten utan användning av konserveringsmedel.
Italienska Saltade Hasselnötter 180g - Gourmetbutik

Italienska Saltade Hasselnötter 180g - Gourmetbutik

Ingredienser: hasselnötter (romersk ursprung, Italien), salt. Vikt: 180G Referens: NOISEL Vikt: 180G
Salt med 5 Bär - Delikatessbutik

Salt med 5 Bär - Delikatessbutik

Ingredienser: Guérande-salt, vit peppar, svart peppar, grön peppar, jamaikapepper, rosa bär. Vikt: 55G Referens: SEL5BAIES Vikt: 55G
Bredbar - Getost med Soltorkade Tomater - 90g Burk

Bredbar - Getost med Soltorkade Tomater - 90g Burk

Smaka Njut De rika skatterna från den provensalska jorden samlade i pålägg för att komplettera dina aptitretare och rätter.
Auberginekaviar 190g - Salt Delikatessbutik

Auberginekaviar 190g - Salt Delikatessbutik

Ingredienser: auberginer, vitlök, lök, tahini, Espelette-peppar, citronsaft, salt, peppar, olivolja. Vikt: 190g Referens: AUBER
MONTECAO Bricka - VÅRA REGIONALE PRODUKTER

MONTECAO Bricka - VÅRA REGIONALE PRODUKTER

DE FABRICATION ARTISANALE FRANÇAISE ET GARANTIS SANS HUILE DE PALME, DESSA BISCUITS D'ORIGINE ESPAGNOLE ERBJUDER EN RESA I MEDITERRANEN. Mantecados eller mantecaos är smuliga kakor, smaksatta med kanel eller citronskal. Dessa specialiteter är typiska för andalusisk bakverk och äts vanligtvis under julhelgen, särskilt vid jul. Lite historia )) Det finns flera versioner om ursprunget till mantecado. Vissa hävdar att receptet skulle komma från staden Estepa, en kommun i provinsen Sevilla, medan andra nämner Antequera, en stad i provinsen Malaga, där man hittar en mycket gammal fresk som tydligt refererar till mantecados, som en gång tillverkades där. De tillägger att långt innan mantecados från Sevilla-regionen fick sin nuvarande framgång, försåg tillverkningsverkstäderna i Antequera det spanska kungahuset.
Grönsakspasta - Saltad

Grönsakspasta - Saltad

GRÖNSAKSPASTA - SALT
Jordgubbssylt 210g - Salt Matbutik

Jordgubbssylt 210g - Salt Matbutik

Ingredienser: jordgubbar 62,5%, socker, pektin, citron. Vikt 210g Referens: CONFRAI Vikt: 210g
OSTKUBER - SALTA

OSTKUBER - SALTA

Fylld deg med emmental och mimolette. Ännu bättre om de värms lätt i ugnen i förpackningen. Ingredienser: vetemjöl, vegetabiliska oljor och fetter (palma, raps, emulgeringsmedel mono- och diglycerider av fettsyror, salt, surhetsreglerande medel citronsyra, färgämne E160b), emmental 11,33 %, mimolette (inklusive ägg) 5,67 %, salt, jäst, färgämne E160b. Kan innehålla spår av sesam, soja, hasselnöt och mandel.
Thoionade

Thoionade

Thoionade
Ananas Rom Vaniljmarmelad 210g - Gourmetbutik

Ananas Rom Vaniljmarmelad 210g - Gourmetbutik

Ingredienser 62,5% ananas, socker, rom, vanilj, vatten, pektin, citron Referens: CONFANARHUM
Korv med Nötter

Korv med Nötter

Laktosfri och glutenfri torrkorv. Naturligt tarm med en askblomma. Traditionellt hantverk, hemlagat, med nötter från Périgord IGP. Dessa nötter har mycket smak. En riktig favorit.
BASQUE PÂTÉ MED ESPELETTE-PAPRICA - SALTAD

BASQUE PÂTÉ MED ESPELETTE-PAPRICA - SALTAD

Ingredienser Lever, hals, fläskfett, piquillos, fläskskinn (ursprung Frankrike), salt, Espelette-peppar (0,4%), äggvita, surhetsreglerande medel natriumacetat, antioxidanter natriumaskorbat. Täckning nötköttsgelatin, dextros, salt, förtjockningsmedel E407, E415, smakförstärkare E621, surhetsreglerande medel E330, aromer (mjölk) Basque-paté, en tradition i Baskien, dess rykte är välkänt eftersom dess berömmelse har spridit sig över hela världen. Finare än en traditionell lantpaté eftersom den är mindre fet, den baskiska patén är lätt kryddad med Espelette-peppar för smaken, och tilltalar alltid en bred publik. Den väsentliga egenskapen hos baskisk paté kommer från användningen av fläskkött (magert kött, mycket smakrikt) som kombineras med fläsklever, en subtil blandning som är så omtyckt. Den baskiska patén, mild eller kryddig beroende på preferenser och önskemål, kan avnjutas på alla sätt.
Kanderade Korvar

Kanderade Korvar

Hantverksmässig tillverkning från Landes. Det är en modern och magisk produkt trots sin traditionella image. Den har en hög smaklig kvalitet. Barn och vuxna älskar det. Dessa korvar är konfiterade som confiterade anklår och utvecklar en känsla av mjukhet och smältande. Hållbarheten är längre (40 dagar). Mycket snabb att tillaga. Den kan förberedas på en minut i stekpannan eller mikrovågsugnen. Denna produkt är magisk eftersom den är mycket praktisk förutom att vara läcker. Skuren i skivor som varma tapas kan den också förgylla dina pastarätter och sallader med varma skivor av konfiterade korvar. Det är magiskt! Sortiment Konfiterad fläskkorv 3×80 g, hållbarhet 40 dagar Konfiterad ankkorv (blandning av fläsk och anka) 4x40g hållbarhet 40 dagar Konfiterad fläskkorv med Piment d’Espelette 3x80g hållbarhet 40 dagar
MOGETTE DE VENDEE LABEL ROUGE Påse 500 g - SALT

MOGETTE DE VENDEE LABEL ROUGE Påse 500 g - SALT

En vendéansk tradition Ursprunget i Mexiko och fört av några spanska sjöfarare, får den vita bönan sitt genombrott tack vare påven Clemens VII. Snart gör produktens odlings- och lagringskvaliteter att den erövrar Frankrike. Under årtiondena har Vendée, ett område med ett gynnsamt klimat, etablerat sig som en av de främsta produktionsregionerna för den vita bönan. "Den vita bönan får sin adelskap" Mogetten från Vendée förespråkar idag en oöverträffad produktkvalitet. Mer än bara en vit böna, vill den faktiskt göra den till en verklig utstickande produkt. Mogetten, ibland stavad mojette, mojhette eller monjhette, är en torkad vit böna av arten Phaseolus vulgaris, även kallad "lingot" som har sitt ursprung i Vendée.
Extra Sylt - Tatin Äpple - Glasburk på 220 g

Extra Sylt - Tatin Äpple - Glasburk på 220 g

Maison Lesage Konserverad sylt gjord på frukter från Provence. Ingredienser Äpple, karamell, socker, kanel, fruktpektin, surhetsreglerande medel: askorbinsyra.
Färsk Grillskinka

Färsk Grillskinka

Façon LOMO 3,5 kg, hållbarhet 20 dagar Vår specialitet och vår bästsäljare på sommaren. En mycket originell produkt som verkligen är jättegod! Det är en skinka marinerad i söt paprika. Vi kan sälja den I skivor att grilla som en entrecôte (i panna, på grill eller barbecue) Som rostbiff I spett Som bräserad skinka i rotisserie. Det är mycket gott och billigt.
Fröknäcke 130g - Salt Livsmedelsbutik

Fröknäcke 130g - Salt Livsmedelsbutik

Ingredienser: majsmjöl, vetemjöl, linfrön, solrosfrön, smör, vallmofrön, sesam, örter från Provence, pumpafrön, socker, salt. Vikt: 130g Referens: CRAKGRAI Vikt: 130g