Produkter för konservator (117)

LONGUE DE MONTPELLIER - VÅRA REGIONALE PRODUKTER

LONGUE DE MONTPELLIER - VÅRA REGIONALE PRODUKTER

Ingredienser Vetemjöl, socker, jordnötsolja, rosévin, vaniljarom Lite historia )) Languedoc i Montpellier, det finns också under andra namn beroende på om man strosar i Sète eller i Lunel... Longué de Montpellier är "den" specialiteten i Montpellier – en livlig stad året runt där solen alltid är med på festen. Dess verkliga skillnad ligger i tillverkningsmetoden, eftersom den fortfarande görs för hand än idag. Med ett noggrant omarbetat recept för att få de bästa aromerna, får man en krispig och delikat vaniljsmak som passar perfekt med en av dryckerna som gör Languedoc-Roussillon berömt – rosévin... Du känner säkert till vinerna från Bordeaux eller Bourgogne... men visste du att Languedoc-Roussillon är den äldsta vinregionen? Allt började med grekerna, omkring 500 f.Kr...
vitlöksfyllda oliver - salta

vitlöksfyllda oliver - salta

Ingredienser: Urkärnade gröna oliver 55%, solrosolja, vitlöksklyfta 9%, salt, kryddor, surhetsregulatorer mjölksyra och citronsyra, antioxidant askorbinsyra (vitamin C). Möjlig förekomst av kärnor.
Pasta med Aubergine och Tomater - Salt

Pasta med Aubergine och Tomater - Salt

PASTA MED ÄGGPLANTOR OCH TOMATER - SALT
Kryddig Méchouia Sallad 350g - Méchouia Sallad

Kryddig Méchouia Sallad 350g - Méchouia Sallad

Méchouia är en typisk tunisisk sallad. Den består av tomater och chili, grillade och hackade efter tillagning, med kryddor och vitlök. Denna tunisisk specialitet serveras med smulad tonfisk eller hel tonfisk, oliver och hårdkokta ägg. Kategorier: Livsmedel Konserver Sallad Méchouia
PURJOLÖK OCH POTATIS VELOUTÉ - SALT

PURJOLÖK OCH POTATIS VELOUTÉ - SALT

För att förena arbetsliv och njutning av god mat har vi utvecklat ett brett utbud av soppor som kan avnjutas varma eller kalla. Tillverkade på ett hantverksmässigt sätt erbjuder de en delikat smak som ger stor glädje åt finsmakare. Den hantverksmässiga kvaliteten kännetecknas av en noggrann urval av råvaror, en manuell tillverkningsprocess, avsaknad av konserveringsmedel och färgämnen, samt kontinuerlig övervakning av mästerhantverkaren under tillverkningsprocessen. Denna puré av purjolök är positionerad inom segmentet för hög kvalitet. Den är tillverkad uteslutande av naturliga produkter som valts från fältet, utan konserveringsmedel eller artificiella tillsatser och enligt metoder som framför allt respekterar den ursprungliga smaken av ett hemlagat recept. Ingredienser: purjolök 33%, potatis 22%, lök, morötter, kycklingbuljong (selleri), gräddfil, extra jungfruolivolja 1,3%, salt
LANTTERRIN MED GRÖN VERBENA FRÅN VELAY - VÅRA REGIONALE PRODUKTER

LANTTERRIN MED GRÖN VERBENA FRÅN VELAY - VÅRA REGIONALE PRODUKTER

LANTTERRIN MED GRÖN VERBENA FRÅN VELAY, HANTVERK, UTAN FÄRGSTOFF ELLER KONSERVERINGSÄMNEN
Weck Flaskor 1 Liter Paket om 6 - Glasburkar, Flaskor och Konserveringsburkar

Weck Flaskor 1 Liter Paket om 6 - Glasburkar, Flaskor och Konserveringsburkar

Weck-flaska 1 liter, set om 6 stycken med lock och tätningar. Diameter 60 mm, höjd 250 mm. Säljs utan krokar. ANVÄNDNING Idealisk för att förvara fruktjuicer, konserverade såser, tomater... UNDERHÅLL Rengör din Weck-flaska noggrant med varmt vatten och tvål efter användning genom att ta bort tätningen. Efter torkning, förvara den stängd utan tätning. TIPS Byt tätning vid varje användning, så är du säker på att dina fruktjuicer håller sig bra hela säsongen. REF:BOIWBO10 Huvudmaterial:glas Färg:transparent Tillverkad i:Tyskland Diameter:6 cm Höjd:25 cm Nettovikt:1,5 kg
Auberginekaviar - 210g

Auberginekaviar - 210g

Tapenade - Provençalska Specialiteter
AUVERGNE AOP BLÅ TERRINE - VÅRA REGIONALA PRODUKTER

AUVERGNE AOP BLÅ TERRINE - VÅRA REGIONALA PRODUKTER

HANTVERKSEN AOP AUVERGNE BLÅ TERRINE, UTAN FÄRGSTOFF ELLER KONSERVERINGSÄMNEN
RICOTTA och SPENAT TORTELLINI Brickor 250 Gr - SALT

RICOTTA och SPENAT TORTELLINI Brickor 250 Gr - SALT

Ingredienser Ingredienser till degen vetemjöl, durumvetesemolina, ägg (11,2% av den färdiga produkten), vatten. Ingredienser till fyllningen brödsmulor (vetemjöl, vatten, salt) ricotta (7,5% av den färdiga produkten) (vassle, grädde), palmolja, mjölkpulver, palmolja, potatisflingor, vassle, spenat (2% av den färdiga produkten), ost (mjölk, salt, löpe, konserveringsmedel lysozym från ägg), salt, solrosolja, aromer kryddor, vitlök och konserveringsmedel sorbinsyra. Kan innehålla nötter och soja. Tortellini är ringformade pastasorter som liknar ravioli, ursprungligen från området mellan Bologna och Modena. Ordet "tortellini" är pluralformen av tortellino, som härstammar från italienska för "liten paj".
Emmental Bitar Ligueil 10g/1kg - Ostar

Emmental Bitar Ligueil 10g/1kg - Ostar

Helt rund är den täckt med en krispig kryddpanering.
Extra Fina Gröna Bönor Handplockade 37 Cl - Saltade

Extra Fina Gröna Bönor Handplockade 37 Cl - Saltade

Extra fina gröna bönor, rensade och sorterade för hand. Ingredienser: gröna bönor, juice (vatten, 1,8 % salt)
Persikor Halvor 4/4 - Konserver

Persikor Halvor 4/4 - Konserver

Persikor Halvor 4/4 - Konserver Referens: 3574980094177
EXTRA VIRGIN OLIVOLJA 1:a KALL PRESSNING - SALT

EXTRA VIRGIN OLIVOLJA 1:a KALL PRESSNING - SALT

Kallpressad olivolja är känd sedan urminnes tider. De gamla grekerna, fenicierna, araberna, berberna och romarna använde den redan i sin matlagning (som ursprunget till medelhavskosten) och för sina kosmetiska produkter, liksom hebreerna för att tända sin ljusstake. Ursprunget till olivolja sedan antiken Visste du att olivträdet redan fanns under antiken? Detta extraordinära träd, som vördas av människorna, var centralt i många ritualer. I själva verket verkar dess historia sammanfalla med Mare Nostrum, Medelhavet. Snart upptäckte olivdyrkarna de många fördelarna med dess frukter och den olja som kan utvinnas från dem. Egyptierna har varit stora konsumenter av olivolja sedan faraonernas tid. Vid denna tidpunkt i historien hade Egypten inga olivträd; landet fick olivolja direkt från Kreta för sina begravningsriter.
Italienska Pinjenötter - Saltade

Italienska Pinjenötter - Saltade

Våra pinjenötter är alla av högsta kvalitet och italienskt ursprung, vilket gör dem till en viktig ingrediens för framgången av traditionella italienska recept.
BASQUISK PÂTÉ MED KANTARELLER - SALTAD

BASQUISK PÂTÉ MED KANTARELLER - SALTAD

Produkt från Baskien Ingredienser: lever, fläskkött och fett, rehydrerade kantareller 4%, ägg, lök, salt, dextros, aromer, peppar, vitlök, smakförstärkare mononatriumglutamat och dinatriuminosinat, chili. Fläskkött av franskt ursprung. Kantarellpaté är ett traditionellt recept från våra landsbygder. Du kan också presentera det inspirerat av "banderillas" med kantarellpaté, guindillas och pimientos del piquillo från Navarra. Upptäck äktheten av en karaktärsfull paté med smak av kantareller. Rosta kantarellpatén som förrätt eller till aperitif. Smaklig måltid ))
HELA TRUFFLAR 25g - SALTADE

HELA TRUFFLAR 25g - SALTADE

Truffeln är det vanliga namnet på den ätliga fruktkroppen av flera arter av ascomycete svampar som bildar ectomykorrhiza och som har en mer eller mindre globulär form. Svampen kan producera flera trufflar. Vissa arter har lite smak medan andra är särskilt uppskattade och eftertraktade sedan antiken. Trufflar, oavsett om de har vuxit spontant eller om de kommer från jordbruk, är mycket eftertraktade av gourmeter. Den svarta truffeln eller truffeln från Périgord, på latin Tuber melanosporum, finns endast i kalkhaltiga jordar på ett djup av 1 till 15 cm vid foten av så kallade truffelträd (ekar, hasselträd, lindar, bokar...). Den utvecklas på våren och växer från miaoût för att nå mognad flera månader senare. Den plockas då (man säger "cavée") med hjälp av, vanligtvis, en truffelhund, en gris eller flugor.
ÄGG NOODLES - SALTA

ÄGG NOODLES - SALTA

Hantverksproduktion Durumvetesemolina, ägg (min 20%).
Anchoiade Delikatess

Anchoiade Delikatess

Anchoiade Delikatess
Fyllda Oliver med Mandlar - Salta

Fyllda Oliver med Mandlar - Salta

Ingredienser: urkärnade gröna oliver 55%, solrosolja, skalade mandlar 9%, salt, kryddor, surhetsregulatorer mjölksyra och citronsyra, antioxidant, askorbinsyra (vitamin C). Innehåller mandlar.
Delikatess av Soltorkade Tomater

Delikatess av Soltorkade Tomater

Delikatess av Soltorkade Tomater
Tonfiskbitar i Olivolja Bt 1/4 - Saltade

Tonfiskbitar i Olivolja Bt 1/4 - Saltade

Tonfisk i extra jungfruolivolja, handpackad i Provence. Produkt utan färgämnen, konserveringsmedel, GMO eller joniserade produkter.
SALTA TRUFFELBITAR 25g

SALTA TRUFFELBITAR 25g

Truffel är det vardagliga namnet på den ätliga fruktkroppen av flera arter av ascomycetiska ectomykorrhizala svampar som förekommer i en mer eller mindre globulär form. Svampen kan producera flera trufflar. Vissa arter har endast lite smak, medan andra är särskilt uppskattade och eftertraktade sedan antiken. Trufflar, oavsett om de har vuxit spontant eller om de kommer från jordbruksproduktion, är mycket eftertraktade av gourmeter. Den svarta truffeln eller Périgord-truffeln, på latin Tuber melanosporum, finns endast i kalkhaltiga jordar på ett djup av 1 till 15 cm vid foten av så kallade truffelträd (ekar, hasselträd, lindar, almar...). Den utvecklas på våren och växer från augusti för att nå mognad flera månader senare. Den plockas då (man säger att den "cavées") med hjälp av, vanligtvis, en truffelhund, en gris eller flugor.
Weck Burkar 290 Ml Diameter 100 Mm Pack om 6 - Glas Konserver

Weck Burkar 290 Ml Diameter 100 Mm Pack om 6 - Glas Konserver

Verrine Weck 290 ml, set om 6 stycken med tätningar och lock. Diameter 100 mm, höjd 60 mm. Såld utan krokar (för att hålla locket på plats under steriliseringen). ANVÄNDNING Idealisk för konservering av foie gras, köttpaté på burk... SKÖTSEL Rengör din Weck glasburk noggrant med varmt vatten och tvål efter användning av konserveringen genom att ta bort tätningen. Efter torkning, förvara den stängd och staplad eller ihopfälld utan tätning. TIPS Byt ut tätningen vid varje användning, så kan du vara säker på att dina konserver håller sig perfekt hela säsongen. REF:BOIWVE25 Huvudmaterial:glas Färg:transparent Tillverkad i:Tyskland Diameter:10 cm Höjd:6 cm Nettovikt:1,56 kg
Gröna Oliver med Provence-Basilika

Gröna Oliver med Provence-Basilika

Gröna Oliver med Provence-Basilika
Blandade Svampar i Kalabresisk Stil

Blandade Svampar i Kalabresisk Stil

Ingredienser: Svamp 65% i varierande proportion (Pleurotus Ostreatus, Lentinus Edodes, Strophana Rugosa svamp), solrosolja, paprika, vinäger, fänkålsfrön, vitlök. Syra: Citronsyra Antioxidant: Askorbinsyra Förpackningar: Glasburk: ml. 314 / 580 / 3100 – Skål kg 2 / kg 1 Förpackning: Kartonger: 12 st. / 12 st. / 2 st. / 4 st. / 10 st.
SALTA TRUFFELSMULOR 12g

SALTA TRUFFELSMULOR 12g

Truffeln är det vanliga namnet på den ätliga fruktkroppen av flera arter av ascomycete svampar som bildar ectomykorrhiza och som har en mer eller mindre globulär form. Svampen kan producera flera trufflar. Vissa arter har lite smak medan andra är särskilt uppskattade och eftertraktade sedan antiken. Trufflar, oavsett om de har vuxit spontant eller om de kommer från jordbruk, är mycket eftertraktade av gourmeter. Den svarta truffeln eller truffeln från Périgord, på latin Tuber melanosporum, finns endast i kalkhaltiga jordar på ett djup av 1 till 15 cm vid foten av så kallade truffelträd (ekar, hasselträd, lindar, bokar...). Den utvecklas på våren och växer från miaoût för att nå mognad flera månader senare. Den plockas då (man säger "cavée") med hjälp av, vanligtvis, en truffelhund, en gris eller flugor.
SOL GAZPACHO - SALT

SOL GAZPACHO - SALT

aprikos (23%), pumpa (19%), morot, lök, vatten, extra jungfruolivolja, salt, modifierad majsstärkelse (utan GMO), naturliga kryddor. Gourmetråd vid servering: du kan förgylla med färska grönsaker skurna i små bitar. nettovikt 485 g
MONTECAO Bricka - VÅRA REGIONALE PRODUKTER

MONTECAO Bricka - VÅRA REGIONALE PRODUKTER

DE FABRICATION ARTISANALE FRANÇAISE ET GARANTIS SANS HUILE DE PALME, DESSA BISCUITS D'ORIGINE ESPAGNOLE ERBJUDER EN RESA I MEDITERRANEN. Mantecados eller mantecaos är smuliga kakor, smaksatta med kanel eller citronskal. Dessa specialiteter är typiska för andalusisk bakverk och äts vanligtvis under julhelgen, särskilt vid jul. Lite historia )) Det finns flera versioner om ursprunget till mantecado. Vissa hävdar att receptet skulle komma från staden Estepa, en kommun i provinsen Sevilla, medan andra nämner Antequera, en stad i provinsen Malaga, där man hittar en mycket gammal fresk som tydligt refererar till mantecados, som en gång tillverkades där. De tillägger att långt innan mantecados från Sevilla-regionen fick sin nuvarande framgång, försåg tillverkningsverkstäderna i Antequera det spanska kungahuset.
Grönsakspasta - Saltad

Grönsakspasta - Saltad

GRÖNSAKSPASTA - SALT