Produkter för konservator (117)

OSTKUBER - SALTA

OSTKUBER - SALTA

Fylld deg med emmental och mimolette. Ännu bättre om de värms lätt i ugnen i förpackningen. Ingredienser: vetemjöl, vegetabiliska oljor och fetter (palma, raps, emulgeringsmedel mono- och diglycerider av fettsyror, salt, surhetsreglerande medel citronsyra, färgämne E160b), emmental 11,33 %, mimolette (inklusive ägg) 5,67 %, salt, jäst, färgämne E160b. Kan innehålla spår av sesam, soja, hasselnöt och mandel.
Thoionade

Thoionade

Thoionade
BASQUE PÂTÉ MED ESPELETTE-PAPRICA - SALTAD

BASQUE PÂTÉ MED ESPELETTE-PAPRICA - SALTAD

Ingredienser Lever, hals, fläskfett, piquillos, fläskskinn (ursprung Frankrike), salt, Espelette-peppar (0,4%), äggvita, surhetsreglerande medel natriumacetat, antioxidanter natriumaskorbat. Täckning nötköttsgelatin, dextros, salt, förtjockningsmedel E407, E415, smakförstärkare E621, surhetsreglerande medel E330, aromer (mjölk) Basque-paté, en tradition i Baskien, dess rykte är välkänt eftersom dess berömmelse har spridit sig över hela världen. Finare än en traditionell lantpaté eftersom den är mindre fet, den baskiska patén är lätt kryddad med Espelette-peppar för smaken, och tilltalar alltid en bred publik. Den väsentliga egenskapen hos baskisk paté kommer från användningen av fläskkött (magert kött, mycket smakrikt) som kombineras med fläsklever, en subtil blandning som är så omtyckt. Den baskiska patén, mild eller kryddig beroende på preferenser och önskemål, kan avnjutas på alla sätt.
MOGETTE DE VENDEE LABEL ROUGE Påse 500 g - SALT

MOGETTE DE VENDEE LABEL ROUGE Påse 500 g - SALT

En vendéansk tradition Ursprunget i Mexiko och fört av några spanska sjöfarare, får den vita bönan sitt genombrott tack vare påven Clemens VII. Snart gör produktens odlings- och lagringskvaliteter att den erövrar Frankrike. Under årtiondena har Vendée, ett område med ett gynnsamt klimat, etablerat sig som en av de främsta produktionsregionerna för den vita bönan. "Den vita bönan får sin adelskap" Mogetten från Vendée förespråkar idag en oöverträffad produktkvalitet. Mer än bara en vit böna, vill den faktiskt göra den till en verklig utstickande produkt. Mogetten, ibland stavad mojette, mojhette eller monjhette, är en torkad vit böna av arten Phaseolus vulgaris, även kallad "lingot" som har sitt ursprung i Vendée.
Solrosolja 25L Maurel - Kryddor

Solrosolja 25L Maurel - Kryddor

Solrosolja 25L Maurel - Kryddor
Bouillon Divers 10g X8 - Kryddor

Bouillon Divers 10g X8 - Kryddor

BULJONG VARIATIONER I 8
Svampkvarn - Skogsblandning - Saltad

Svampkvarn - Skogsblandning - Saltad

Ingredienser: torkad svampblandning gula boleter (Suillus luteus eller granulatus) (40 %), svarta svampar (Auricularia auriculajudae) (25 %), ostronsvampar (Pleurotus ostreatus) (25 %), porcini (Boletus edulis) (10 %).
Extra Fina Handplockade Smörbönor - Saltade

Extra Fina Handplockade Smörbönor - Saltade

Bönor, rensade och sorterade för hand Ingredienser: bönor, juice (vatten, salt 1,8%, citronsyra 0,05%)
PERSILLADE ESCARGOT Smördeg 80 g - SALT

PERSILLADE ESCARGOT Smördeg 80 g - SALT

Smördeg med Emmentalost och en deg med vitlök och persilja för att förstärka smaken. Ännu bättre om de värms lätt i ugnen i formen.
Poco Loco Tortillas 30cm X18u - Bröd och Tortillas

Poco Loco Tortillas 30cm X18u - Bröd och Tortillas

18 vetetortillas Kvalitetsprodukt, lätt att arbeta med.
TRUFFELSMULOR 25 g - SALTA

TRUFFELSMULOR 25 g - SALTA

Truffel är det vanliga namnet på den ätliga fruktkroppen av flera arter av ascomycetiska ectomykorrhizala svampar som förekommer i en mer eller mindre globulär form. Svampen kan producera flera trufflar. Vissa arter har lite smak medan andra är särskilt uppskattade och eftertraktade sedan antiken. Trufflar, oavsett om de har vuxit spontant eller är resultatet av jordbruk, är mycket eftertraktade av gourmeter. Den svarta truffeln eller Périgord-truffeln, på latin Tuber melanosporum, finns endast i kalkhaltiga jordar på ett djup av 1 till 15 cm vid foten av så kallade truffelträd (ekar, hassel, lind, al...). Den utvecklas på våren och växer från augusti för att nå mognad flera månader senare. Den plockas då (man säger "cavée") med hjälp av en truffelhund, en gris eller flugor.
Blossom Silikonkåpa eCAP Storage, diameter 100 mm;

Blossom Silikonkåpa eCAP Storage, diameter 100 mm;

Silikontopp Blossom eCAP Storage, diameter 100 mm, transparent vit färg för WECK-burkar med bred öppning. 100% bisfenolfri garanti.
Silikon eCAP-infuser med hällpip

Silikon eCAP-infuser med hällpip

Silikonkåpa eCAP Infuser... Silikonkåpa Blossom eCAP diameter 60 BLÅ för WECK-burkar. Garanti 100% bisfenolfri.
Saltad Grönsaksvelouté

Saltad Grönsaksvelouté

För att förena arbetsliv och njutning av god mat har vi utvecklat ett brett utbud av soppor som kan avnjutas varma eller kalla. Tillverkade på ett hantverksmässigt sätt erbjuder de en delikat smak som ger stor glädje åt finsmakare. Den hantverksmässiga kvaliteten kännetecknas av en noggrann urval av råvaror, en manuell tillverkningsprocess, avsaknad av konserveringsmedel och färgämnen, samt kontinuerlig övervakning av mästerhantverkaren under tillverkningsprocessen. Denna grönsakssoppa är positionerad på en högkvalitativ nivå. Den är tillverkad uteslutande av naturliga produkter som valts från fältet, utan konserveringsmedel eller artificiella tillsatser och enligt metoder som framför allt respekterar den ursprungliga smaken av ett hemlagat recept. Ingredienser: morötter, ärtor.
Silicone Coiffe Blossom eCAP diameter 60

Silicone Coiffe Blossom eCAP diameter 60

Silikonkåpa Blossom eCAP Storage, diameter 60 mm, för WECK-burkar. Garanti 100% bisfenolfri.
LANDTERRINE MED GETOST - VÅRA REGIONALE PRODUKTER

LANDTERRINE MED GETOST - VÅRA REGIONALE PRODUKTER

LANDTERRIN MED GETOST, HANTVERK, UTAN FÄRGSTOFF ELLER KONSERVERINGSÄMNEN
MINI LÖKAR HANDPACKADE - SALTADE

MINI LÖKAR HANDPACKADE - SALTADE

mini purjolök Fördelarna med purjolök liknar dem hos lök och vitlök. Purjolök är särskilt rik på fibrer som främjar tarmtransit, men också på kalium, vilket är bra för kärl- och skeletthälsan. Den innehåller också svavelhaltiga föreningar som har anticancer-egenskaper.
Solrosolja 25l - Kryddor

Solrosolja 25l - Kryddor

Solrosolja 25l - Kryddor
ÖRTER OCH OLJA SOLTORKADE TOMATER - SALTA

ÖRTER OCH OLJA SOLTORKADE TOMATER - SALTA

Tomater som torkats i solen med örter i olja (torkningen görs inte kemiskt som vissa industriella produkter…). Varje sommar köper ni hela paket, eller så får ni dem av vänner efter deras sommarresor. Men hur många av er vet hur man använder torkade tomater i matlagningen? Ja, under en spartansk aperitif, visst, men i verkligheten är torkade tomater betydligt mer mångsidiga än ni tror. Här är några idéer, matlagningstips och recept för att använda dem i varje situation, från pistou till sallader och buljong. BLÖTLÄGGA DE TORKADE TOMATERNA Innan ni använder dem i tillagningen måste de torkade tomaterna blötläggas i vatten för att återfukta dem och ta bort saltet som använts för att konservera dem. Skölj dem noggrant under rinnande vatten och lägg dem sedan i en kastrull med kallt vatten och en skvätt vinäger. Koka upp och ta bort kastrullen från värmen.
SALTA GRÖNA OLIVBÅTAR FYLLDA MED MANDEL

SALTA GRÖNA OLIVBÅTAR FYLLDA MED MANDEL

GRÖNA OLIVBÅTAR FYLLDA MED MANDEL - SALTA
RÖD PESTO med OLIVOLJA - SALT

RÖD PESTO med OLIVOLJA - SALT

Torkade tomater, extra jungfruolivolja, mandlar, fårost, svartpeppar, basilika, vitlök, salt, citronsyra
Svart oliventapenad

Svart oliventapenad

Svart olivtapenade
HELA TRUFFLAR 12 Gr - SALTADE

HELA TRUFFLAR 12 Gr - SALTADE

Truffel är det vernakulära namnet på den ätliga fruktkroppen av flera arter av ascomycetiska ectomykorrhizala svampar som förekommer i en mer eller mindre globulär form. Svampen kan producera flera trufflar. Vissa arter har endast svag smak medan andra är särskilt uppskattade och eftertraktade sedan antiken. Trufflar, oavsett om de har vuxit spontant eller är resultatet av jordbruk, är mycket eftertraktade av gourmeter. Den svarta truffeln eller Périgord-truffeln, på latin Tuber melanosporum, finns endast i kalkhaltiga jordar på ett djup av 1 till 15 cm vid foten av så kallade truffelträd (ekar, hassel, lind, al...). Den utvecklas på våren och växer från augusti för att nå mognad flera månader senare. Den plockas då (man säger "cavée") med hjälp av en truffelhund, en gris eller flugor.
Mjuk Vitlök

Mjuk Vitlök

Söt vitlök
Brasserie Surkål - Salta

Brasserie Surkål - Salta

surkål (kål, lök, Alsace vit vin Riesling, salt, enbär) bacon 3%
Söt Méchouia Sallad 350g - Méchouia Sallad

Söt Méchouia Sallad 350g - Méchouia Sallad

Méchouia är en typisk tunisisk sallad. Den består av tomater och paprikor som grillas och hackas efter tillagning, kryddas med kryddor och vitlök. Denna tunisisk specialitet serveras med smulad tonfisk eller hel tonfisk, oliver och hårdkokta ägg. Kategorier: Livsmedel Konserver Sallad Méchouia
Svarta Olivpalmiers - Salta

Svarta Olivpalmiers - Salta

Smördeg med emmentalost och en deg med svarta oliver för att förstärka smaken. Ännu bättre om de värms lätt i ugnen i förpackningen. Ingredienser: vetemjöl, smör 29,02%, emmental 7,89%, blandning av svarta oliver 5,48% (svarta oliver 91,2%, salt, rapsolja, surhetsreglerande medel E330), salt, rapsolja, jäst, arom, örtblandning med vitlök och lök, svartpeppar, färgämne E160c. Kan innehålla spår av sesam, soja, hasselnöt, mandel, ägg.