De mörka ekologiska linfröna är rika på näringsämnen och är inte utan anledning kända som hälsosamma frön. I köket kan linfrön användas på olika sätt. Eftersom de är helt smaklösa är de perfekta att tillsätta i andra rätter, som till exempel för att berika sallader eller som basingrediens i vegetariska hamburgare eller kroketter. De är också utmärkta att inkludera i söta eller salta degar, eller för att göra müslin eller den vita yoghurten mer spännande. Många vet inte att linfrön kan ersätta ägg; det räcker med att blanda en matsked malda linfrön med tre matskedar vatten. Den resulterande blandningen kan ersätta ett ägg i kakor eller tårtor. Linfrön kan användas i köket både hela och malda för att underlätta absorptionen av näringsämnen. Krossade eller malda blir de lättare att ta upp av vår kropp. De är också naturligt glutenfria.
Våra Helix Aperta-sniglar med typiskt olivgrön skal samlas in i sin naturliga livsmiljö utan bekämpningsmedel eller herbicider.
De väljs ut och certifieras för att garantera kvalitet och färskhet med lämpliga ljus- och temperaturförhållanden som bevarar deras livskraft och hållbarhet.
PRODUKTEGENSKAPER OCH FÖRSÄLJNINGSVILLKOR
100% naturliga sniglar, redan rengjorda och avmaskade, redo att äta
Tillgänglighetsperiod: tillgängliga året runt
Förpackade i 500 g mikroperforerade förpackningar
Minimiorder: 500 kg