Soja - Jordbruksgrödor
Soja är den vanligaste växten i baljväxtfamiljen, som odlas i mer än 60 länder runt om i världen. Den huvudsakliga biokemiska komponenten i kulturen är protein. Dess egenskap är att den tas upp väl av människokroppen och däggdjur och är ett alternativ till produkter av animaliskt ursprung. Dessutom är soja rik på aminosyror, särskilt lysin, vars innehåll är ganska lågt i andra växter.
Soja har blivit den mest populära i vegetarisk matlagning. Här används den som en komplett ersättning för kött och mjölk. Sojabönsmjöl och presskaka, som erhålls vid produktion av olja, används inom djurhållning.
Impulse Commodity Trading arbetar direkt med de bästa leverantörerna och erbjuder sina kunder sojabönor av högsta kvalitet. För att ta reda på detaljer, kontakta oss på telefonnumret som anges på webbplatsen.
fetter: 20 g
proteiner: 35,9 g
Kolhydrater: 17,5 g