Produkter för leverronpulver (5)

Ekologiskt Cordyceps Svamp Pulver

Ekologiskt Cordyceps Svamp Pulver

Ursprung av Cordyceps Cordyceps är en svampsläkt och tillhör Ophiocordyceps-släktet. Namnet Cordyceps kommer från det forngrekiska och betyder klubba. På latin betyder det huvud. Denna svamp är en parasitisk svamp och växer för sin utveckling på en värd. Värdarna är i fallet med Cordyceps insekter och leddjur. Cordyceps förekommer främst i fuktiga miljöer. I Kina är Cordyceps en traditionellt använd svamp som växer på 3000 till 5000 meters höjd.
Malört Pulverekstrakt 4:1 - Chem2Market GmbH

Malört Pulverekstrakt 4:1 - Chem2Market GmbH

Bearbetad växtdel: Kross Extraktionsmedel: Etanol och vatten Bärande ämne: Maltodextrin Vetenskapligt namn: Artemisia absinthium Vermouth, en aromatisk växt, uppskattas för sina bitterämnen och används vid tillverkning av bitterdrycker. Vissa traditionella tillämpningar tyder på att vermouth även kan ha hälsofördelar. Våra produkter säljs som bulkvaror. För de flesta av våra produkter finns det en minimiorder på 25 kg. Prov kan tillhandahållas. Dessutom är Plants2Market ekologiskt och HACCP-certifierat och har sedan slutet av september 2023 fått DIN EN ISO 9001:2015-certifiering. Följande produkter erbjuder vi också: Acerola Åkerböna Åker-hästsko Afrikansk svart böna Alant Alpha-liponsyra Amla Artiskocka Ashwagandha Astaxantin Valerian Bambu Beta-glukan EKO Björklöv EKO Brasiliansk mandel EKO Brennässla EKO Broccoli
Premium nötköttleverpulver (livsmedelskvalitet)

Premium nötköttleverpulver (livsmedelskvalitet)

Vi har gång på gång blivit ombedda om ett rent nötköttleverpulver, fråga inte mer. Vi har återigen hittat en produkt av premiumkvalitet. Detta 100% rena nötköttleverpulver är ett utmärkt tillskott till vilket bete som helst, perfekt för nästan alla beteapplikationer. Detta mycket attraktiva/lösliga leverpulver har en imponerande proteinhalt på 67% tillsammans med utmärkt smaklighet och näringsegenskaper, vilket gör att det har använts inom fiske-bete/foderindustrin så länge vi kan minnas, definitivt något som inte får missas, särskilt under de kallare månaderna. Rekommenderad inklusionsnivå är upp till 100g per kg basmix, beroende på andra lösliga ämnen som används i din blandning. Fantastisk produkt med flera användningsområden, användbar för foderapplikationer/spod/stick/basmix/pelletmixar etc. Fuktighet 5% Protein 67% Aska 6% Fett 20%
Vasslepermeat

Vasslepermeat

Permeat tillverkas av färsk pastöriserad avfettad mjölk, som uppstår efter ultrafiltrering av mjölk för att extrahera proteiner och fetter. Produkten torkas sedan med hjälp av avancerade spraytorkningstekniker. Produkten kallas ibland "avfettad vassle", när den erhålls från vassle. Tack vare att vasslepermeat är rikt på laktos men har ett lågt proteininnehåll, kan det användas för att producera godis, bakverk och fetter. Det tillsätts också i produktionen av glass, smältost, drycker och kosmetika.
Ekologiskt Persiljepulver - Ekologiskt Persiljepulver

Ekologiskt Persiljepulver - Ekologiskt Persiljepulver

Ursprung Persilja Oumbärlig för varje matälskare: Ekologiskt Persiljapulver. Persilja kommer ursprungligen från Medelhavsområdet. En intressant detalj om denna krydda är att de gamla grekerna trodde att persiljaplantan hade uppstått ur blodet av Archemous, en av deras hjältar. För grekerna hade denna krydda också en viktig funktion, nämligen att kröna sina vinnare; persiljan flätades tillsammans med lagerblad i form av en lagerkrans. Bearbetning till Persiljapulver Efter skörden torkas persiljebladen och mals till persiljapulver. Pulvret har en naturlig grön färg och en frisk och något smakrik smak. Hälsosamma egenskaper hos Persilja Numera är persilja främst känd som en utsökt krydda som är fullpackad med vitaminer och mineraler, såsom vitamin B, C, karoten, järn och kisel. Detta gör persiljapulver till ett hälsosamt tillskott vid...