Produkter för livsmedelsförsäljning (2)

Livsmedelsgodkänd

Livsmedelsgodkänd

N2O i livsmedelskvalitet är en dikväveoxid som, som du kan tänka dig, används inom livsmedelsindustrin och därför har rätt kvalitet för detta ändamål. Denna form av dikväveoxid är renad och har en renhetsgrad på 99,7 %. Dikväveoxid (N2O) i livsmedelskvalitet används bland annat i vispgräddepatroner. Denna gas kan säljas i gräddepatroner och införas i vispgrädde-syfonen, eller genom de även kända vispgräddepatronerna. Dikväveoxid (N2O) kan blanda sig väl med de fetthaltiga ämnen som tillsätts i vispgrädde-syfonen för att skapa en mousse, kräm eller vispgrädde. Förutom denna fördel har dikväveoxid (N2O) inom livsmedelsindustrin också den fördelen att dikväveoxid har antibakteriella egenskaper. Så vispgrädden kan förvaras i kylskåp i upp till 10 dagar.
Livsmedelskvalitet

Livsmedelskvalitet

Kvalitets N2O för livsmedel är en lustgas som, som du kan gissa, används inom livsmedelsindustrin och har därför den kvalitet som krävs för denna industri. Faktum är att denna form av lustgas är renad och har en renhetsgrad på 99,7 %. Lustgas (N2O) av livsmedelskvalitet används, bland annat, i gräddsprutor. Denna gas kan säljas i gräddsprutor och sättas in i gräddsifoner, eller genom de välkända gräddpatronerna. Lustgas (N2O) kan blandas med fetter som introduceras i gräddsifonen för att bilda ett skum, en kräm eller vispad grädde. Förutom denna fördel är också fördelen med lustgas (N2O) inom livsmedelsindustrin att lustgas har antibakteriella egenskaper. Tack vare detta förblir den vispade grädden hållbar i upp till 10 dagar i kylskåp.